Over de kipdijfilet
Door de vrije ruimte is het vlees sappig en vol van smaak. Het bevat geen bot, dus je kunt het meteen gebruiken.
Over de Polderhoen kip
De Polderhoen kip is een bijzonder Frans ras, namelijk de Hubbard. Dit ras is sterk en groeit langzaam op in een boerderij in Nederland. Daar krijgen ze alle tijd om te groeien. De schuur is voorzien van stro en/of zaagsel. In de schuur worden maximaal tien kippen per vierkante meter gehouden. Buiten scharrelen maximaal vier kippen per vierkante meter. Deze vrije ruimte wordt beloond met drie sterren van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.
Daarnaast krijgen deze kippen biologisch voer te eten en het kippenvlees gevat geen hormonen, antibiotica of andere medicijnen.
Algemene bereidingswijze
Deze gemarineerde kipdijfilets zijn eenvoudig te bereiden.
1. Ontdooi de kipdijfilet 24 uur lang in de koelkast.
2. Haal de filetlapjes 15 minuten voor bereiding uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur komt.
3. Verwarm de pan en zorg ervoor dat het gloeiend heet wordt (met olie).
4. Bak de lapjes mooi bruin rondom bruin in 8 minuten.
Meer weten over de gemarineerde kipdijfilet?
Mocht je nog vragen hebben over kipdijfilet of Polderhoen kip, je kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Je kunt ons elke werkdag bellen via +31 (0)70 201 7034 of stuur ons een e-mail ([email protected]). We helpen je graag.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3015108
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries
- Kiloprijs: €27.25
- Samenstelling: 100% Kippenvlees
