Over de reebotten
Onze gezaagde reebotten zijn perfect voor het trekken van een stevige bouillon. Het is een veel gezonder optie dan kant-en-klare bouillonblokjes. Vaak zitten die vol met die kunstmatige smaakversterkers en e-nummers. Deze heerlijke bouillon is een goede en natuurlijke basis voor een smakelijke wildsoep of een verrukkelijke wildfond. Beide zijn ze voor het wildseizoen uitstekend geschikt.
Algemene bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor tot 250 °C.
2. Doe de reebotten in een braadslee en laat ze in de oven mooi bruin worden, zo'n 25-23 minuten.
3. Was wat groente naar keuze, maak ze schoon en snijd ze in stukken.
4. Doe de botten in een soeppan met 4 liter koud water.
5. Breng het geheel aan de kook en schep het schuim eraf.
6. Doe dan de groenten wat kruiden naar smaak erbij.
7. Laat de bouillon trekken op het vuur, zo'n 5 uur.
8. Zeef de bouillon.
9. Laat het geheel voor ongeveer driekwart inkoken, van de oorspronkelijke 4 liter blijft uiteindelijk 1 liter over.
Let op: tegen het einde kan het inkoken hard gaan omdat er nog maar weinig water in de pan zit.
Bestel eenvoudig online bij LeJean
Bestel je deze reebotten op werkdagen vóór 10:30 uur, dan kan je bestelling dezelfde avond al bezorgd worden. Een andere dag kan natuurlijk ook, je kunt zelf je bezorgdag kiezen. Wil je eerst nog meer weten over een van onze producten of over de verzending? ons op! Je kunt bellen naar +31 70 201 70 34 of een e-mail sturen naar [email protected]. We helpen je graag!
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 7305
- Herkomst: Polen
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 8,99
- Samenstelling: 100% Hertenvlees