Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Chateaubriand Black Angus

84,95
Gratis verzending

De chateaubriand Black Angus wordt gesneden uit de hele ossenhaas. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze gebruiksklaar om te bereiden.

Op voorraad (7)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Chateaubriand Black Angus

Meer over chateaubriand Black Angus

De chateaubriand komt van Black Angus runderen. De chateaubriand Black Angus wordt gesneden uit de hele ossenhaas. De ossenhaas is een spier die op de lende wervels ligt. Dit stuk vlees wordt speciaal voor jou hand gesneden in onze eigen slagerij. Ontdek een ongelooflijk intense smaak! De chateaubriand is erg geschikt om te gebruiken voor de klassieker "Beef Wellington"

Black Angus runderen

Ons Black Angus rundvlees is afkomstig uit Uruguay, van boerderijen waar de runderen in alle rust kunnen opgroeien. Gecombineerd met strikte criteria voor alle schakels in de keten, produceert dit bedrijf hoogwaardig en mals premium rundvlees met genetisch bepaalde marmering voor optimale sappigheid. 

Algemene bereidingstips

De chateaubriand is uitstekend om als braadstuk in zijn geheel te braden in een braadpan/slee in combinatie met de oven of de barbecue.

1. Ontdooi de chateaubriand in de koelkast gedurende 24 uur
2. Haal het stuk vlees minimaal 1 uur voor bereiding uit de koelkast. Zo kan het goed op kamertemperatuur komen
3. Smeer de chateaubriand licht in met een paar druppels olie (2de persing olijfolie of arachide olie)
4. Breng kort van tevoren op smaak met zout
5. Verwarm de oven voor op 180°C
6. Laat de (grill)pan gloeiend heet worden
7. Schroei het vlees rondom aan totdat er een mooie bruine kleur ontstaat (ongeveer 2-3 minuten)
8. Plaats de chateaubriand in een ovenschaal en zet deze in een voorverwarmde oven
- Doe een braadstuk van 500 gram 10 minuten in de oven of tot een kern van 55-58 graden voor medium                                                     

9. laat het vlees rusten op een lauwwarm bord onder een theedoek voor minimaal 8 minuten
 

Vragen? We helpen je graag.

Bij online slager LeJean bestel je eenvoudig. Als je voor 10:30 uur bestelt, heb je het op onze bezorgdagen in de avond al in huis! Heb je nog vragen over dit product of aanverwante producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected]

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1050103
  • Herkomst: Uruguay
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €99
  • Samenstelling: 100% rundvlees
LeJean Chateaubriand Black Angus
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account