Barbecueliefhebber? Dan moet je de T-bone steak eens geprobeerd hebben. De T-bone is een stoer stuk vlees dat bestaat uit de entrecote en de ossenhaas. Een genot om te delen met één of twee personen...
De chateaubriand Black Angus wordt gesneden uit de hele ossenhaas. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze gebruiksklaar om te bereiden....
Longhaas is een vrij onbekend stuk vlees, maar wint de laatste jaren aan populariteit. Onze slagers hebben het zeentje alvast verwijderd, waardoor deze longhaas klaar is voor gebruik....
Grasgevoerde Greenlea Runderlever komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. De runderlever is geportioneerd per ca. 1000 gram aan een stuk en vacuümverpakt....
Nederlandse kalfsspareribs afkomstig van rosé kalveren. Makkelijk per stuk verpakt. Sappig, mals en vol van smaak. Geniet van 100% natuurlijk kalfsvlees....
Rosbief, ook wel bekend als roast beef, is een heerlijk stukje rundvlees. Bereid 'm in zijn geheel mooi rood of rosé van binnen en mooi bruin van buiten. Lekker sappig....
Heerlijke runderpoulet van ons Black Angus graangevoerde rundvlees. Onze slagers snijden het voor jou in mooie blokjes van ongeveer 3 x 3 cm.
Gemakkelijk te gebruiken voor soepen, goulash of haché....
Kalfsstoofvlees, subtiele textuur en magere samenstelling biedt het gezonde smaakrijkdom. Ontdek puurheid en culinair avontuur met ons 100% natuurlijke kalfsstoofvlees....
De ossenhaasbiefstuk is het meest malse stuk vlees van het rund. Het wordt ook wel tournedos genoemd. Deze tournedos is rijk gemarmerd en komt van Australische Black Angus runden....