Rundergehakt wordt ook wel Ground Beef genoemd. Dit gehakt komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen en is perfect voor zelfgemaakte burgers! Door de graanvoeding is het gehakt vetter dan ...
Geniet van ambachtelijke hamburgers van graangevoerde Black Angus runderen. De hamburgers zijn verkrijgbaar in 90 en 180 gram. Grove structuur en een volle smaak....
Onze short ribs zijn graangevoerd uit Australië. De short rib maakt deel uit van ons Pure Angus assortiment, afkomstig uit Zuid-Australië. De ribs zijn parallel met het bot mee gesneden, ook wel ee...
Deze grasgevoerde Greenlea bavette komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
De flank steak wordt ook vinkelap of bavette de flanchette genoemd. Het is mooi compact vlees met een grove draad en is net zo mals als een biefstuk....
Een prachtige verse hele ribeye van Black Angus runderen uit Australië. Omdat de runderen 100 dagen graan gevoerd krijgen, heeft het vlees meer vetmarmering. Tijdens het bereiden smelt het vet en w...
Ontdek de weelderige smaak en voedingsrijkdom van onze kalfslever, hoogwaardig orgaanvlees met een unieke smaak. Kalfslever staat bekend als een van de meest voedzame opties....
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Deze grasgevoerde Greenlea picanha komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
Deze graangevoerde diamanthazen zijn botermals en net zo zacht als ossenhaas. In één verpakking zit 1 diamanthaas. Let op: op de diamanthaas zit nog een klein vliesje. Dit kan je makkelijk verwijde...
Zin in een stoofpotje? Ga dan voor sukadelappen! Deze sukadelappen komen van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië. Geniet rijk gemarmerd vlees....
Een stoer stuk vlees waarmee je zeker indruk maakt. Laat de mooie marmering smelten tijdens de bereiding en geniet van supermals vlees. Geschikt voor 2 tot 3 personen....
Nederlandse kalfsspareribs afkomstig van rosé kalveren. Makkelijk per stuk verpakt. Sappig, mals en vol van smaak. Geniet van 100% natuurlijk kalfsvlees....
De flat iron steak wordt gesneden uit de schouder van het rund. De steak is tot 2 centimeter dik en heeft de vorm van een strijkijzer, vandaar de naam flat iron....
Kalfsossobuco, een Italiaanse klassieker uit Milaan. Ossobuco heeft zijn naam dankzij het mergpijpje voor de extra smaak. Gesneden van het bovenste deel van de schenkel....
Het vlees heeft een karakteristieke marmering, waardoor het mals, sappig en vol van smaak is. Perfect voor een heerlijke stoofpot, ragout of sudderlapjes. Laat je smaakpapillen verwennen met de rijke,...
Malse ossenhaas uit Nieuw Zeeland. De runderen lopen het gehele jaar buiten op de grote vlaktes in Nieuw-Zeeland. Deze ossenhaas wordt diepgevroren bezorgd....
Heerlijk mals stuk vlees van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië. Heerlijk om in zijn geheel te braden. Wist je al dat de picanha ook wel staartstuk wordt genoemd?...