Recente artikelen
Geplaatst op 10/10/2022

Een Japanse avond met zalmtataki en rundvleestataki

Geen sushi, maar ook geen stoofvlees. We lieten ons inspireren op de technieken van shasimi. Dat is een kunst opzich, maar we wilden ook nog wel een B...

Geplaatst op 26/07/2021

Bavette rollade met basilicum kaas en parmaham

Er is niets zo lekker als een rollade. Een stoer stuk vlees op de BBQ! Omdat de smaakmakers erin opgerold zitten, trekt de smaak optimaal door het vl...

Geplaatst op 19/04/2021

Carpaccio rollade van bavette

Een prachtig stukje rundvlees dat van zichzelf al lekker smaakt, maar met wat toevoegingen naar eigen smaak creëer je relatief eenvoudig een heerlijk...

Geplaatst op 18/12/2019

Short ribs met honing glaceer

Deze shortribs krijgen een heerlijke glanzende laag met honing. Eenvoudig in de oven te bereiden. Dit recept is samen met Chef Norman Musa ontwikkeld....