Recente artikelen
Geplaatst op 10/10/2022
Een Japanse avond met zalmtataki en rundvleestataki
Geen sushi, maar ook geen stoofvlees. We lieten ons inspireren op de technieken van shasimi. Dat is een kunst opzich, maar we wilden ook nog wel een B...
Artikel verder lezenGeplaatst op 26/07/2021
Bavette rollade met basilicum kaas en parmaham
Er is niets zo lekker als een rollade. Een stoer stuk vlees op de BBQ! Omdat de smaakmakers erin opgerold zitten, trekt de smaak optimaal door het vl...
Artikel verder lezenGeplaatst op 19/04/2021
Carpaccio rollade van bavette
Een prachtig stukje rundvlees dat van zichzelf al lekker smaakt, maar met wat toevoegingen naar eigen smaak creëer je relatief eenvoudig een heerlijk...
Artikel verder lezenGeplaatst op 18/12/2019
Short ribs met honing glaceer
Deze shortribs krijgen een heerlijke glanzende laag met honing. Eenvoudig in de oven te bereiden. Dit recept is samen met Chef Norman Musa ontwikkeld....
Artikel verder lezen