Over de sukadelappen
Sukadelappen zijn vol van smaak. Door het rijkelijk gemarmerde Black Angus vlees heeft deze sukade nog meer smaak dan normaal. Je hoeft er dus niet veel aan toe te voegen.
Deze sukadelappen zijn ideaal om te gebruiken voor een stoofpotje. Tijdens het sudderen worden collageen en elastine opgelost. Hierdoor valt het vlees bijna uit elkaar. Maak hier bijvoorbeeld een heerlijke rendang van in de slow cooker of maak bijvoorbeeld de Franse stoofschotel Boeuf Bourguignon. Het recept vind je hier.
Alleen voor een stoofpotje?
Normaal gesproken is een sukade alleen geschikt als stoofvlees, maar als de sukade horizontaal wordt gesplitst en als de zeen eruit wordt gesneden, kan het veelzijdiger worden gebruikt! Dit wordt ook wel de gesplitste sukade of de flat iron genoemd. Je zult je verbazen wat een prachtige malse steak je overhoudt als de typische zeen verwijderd wordt uit de sukade.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1010114
- Herkomst: Australië
- Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries
- Kiloprijs: € 26.99
- Samenstelling: 100% Rundvlees
