De valse Runderfilet
De Valse Runderfilet wordt ook wel Schouderlap genoemd, naar de plaats in het rund waar hij te vinden is.
Algemene bereidingstips
De Valse filet kan in de (grill)pan of op de bbq bereid worden.
1. Ontdooi de Valse Runderfilet 24 uur voor bereiding in de koelkast.
2. Haal het vlees minimaal 1 uur voor bereiding uit de koelkast.
3. Bestrooi het vlees met zout en smeer in met olie.
4. Zet de bbq aan of verhit de pan.
5. Grill de steak 5 tot 7 minuten per kant.
6. Leg de filet 10 minuten afgedekt in aluminiumfolie.
7. Bestrooi het vlees met peper.
Vragen?
Wist je dat je bestelling gratis wordt thuisbezorgd bij besteding vanaf €65? Kies bij het bestellen zelf de bezorgdag. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag. Of wil je liever komen afhalen in ons VleesAtelier? We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Mocht je nog een vraag hebben kijk eens bij veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via [email protected] of via +31 (0)70 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1080109
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 26.99
- Samenstelling: 100% Rundvlees