Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Ribeye Steak Black Angus PRIME USA

23,99

Black Angus Ribeye PRIME kwaliteit van graangevoerde runderen uit de USA. Een ware traktatie voor de échte vlees liefhebber!

Op voorraad (25)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Ribeye Steak Black Angus PRIME USA

Prime Ribeye USA 

Deze smaakvolle ribeye komt van graangevoerde Black Angus runderen uit de USA. De runderen worden met grote zorg grootgebracht in de rauwe natuur en de natuurlijke weilanden tussen de Colorado River en de South Platte River in Amerika. 

Na drie jaar op de rivierbedding worden de runderen voor ten minste 120 dagen naar een weidegrond verplaatst. Deze periode krijgen de dieren een uitgebalanceerd dieet van graan en maïs, om het vlees zijn authentieke en superieure marmering te geven. Dit wordt ook wel grainfed rundvlees genoemd. De marmering geeft het rundvlees een uitzonderlijke malsheid en smaak. In combinatie met een soort specifieke opfok en het beste voer, is ons Amerikaanse rundvlees precies goed voor veeleisende fijnproevers.

Waar komt de ribeye vandaan?

De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. Dit deel heeft meer bewogen en is daardoor voller van smaak. Het vlees is mooi gemarmerd, wat inhoudt dat het vlees is doorregen met fijne vetadertjes. Deze marmering smelt tijdens het bereiden en zorgt voor heerlijk mals vlees met veel smaak.

Algemene bereidingstips voor ribeye in de oven

Zorg ervoor dat je de ribeye op tijd ontdooit. Ontdooi het vlees minimaal 24 uur voor bereiding in de koelkast. Ben je het vergeten? Hier lees je hoe je het vlees alsnog snel kunt ontdooien.

1. Haal het vlees minimaal 30 minuten voor bereiding uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur kan komen.
2. Verwarm de oven voor op 110 °C.
3. Bestrooi de ribeye naar smaak met een rub en/of zout en peper.
3. Doe olie en roomboter in een pan en bak de ribeye aan alle kanten mooi bruin.
4. Plaats de ribeye in een braadslede en plaats deze in de voorverwarmde oven.
5. We raden het af om de ribeye verder te garen dan medium. Je kunt de volgende kerntemperaturen aanhouden:
  - Rare 50-52 °C
  - Medium rare 55-58 °C
  - Medium 60-63 °C 
6. Laat de ribeye 5 minuten rusten komen onder een theedoek of aluminiumfolie. Let op: de kerntemperatuur kan hierdoor zo'n 2 °C toenemen.

Eet smakelijk!

Recepten

Ben je op zoek naar een recept met ribeye? Hier vind je een heerlijk recept van ribeye met teriyakisaus en gegrilde asperges. Gegarandeerd smullen!

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1030102 USA
  • Herkomst: Verenigde Staten
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €79.99
  • Samenstelling: 100% USA Prime Rundvlees
LeJean Ribeye Steak Black Angus PRIME USA
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Je beoordeling toevoegen
JD
Joost de Jong Geplaatst op 23/09/2019

Jammer dat 6 sterren niet bestaat. Waanzinnig lekker en binnen 10 minuten klaar.

Heb er nog twee liggen ben er zuinig op. Dit eet je niet elke dag.

Tegen de kerst maar weer eens bestellen.



Joost de Jong

Haarlem

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Dagelijks vlees Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account