Spareribs kopen

LeJean USA St. Louis Style Spare Ribs

ca. 1500 gram

€26,25 €22,31
LeJean Spareribs

ca. 600 gram

€6,15
LeJean Spareribs 7.5kg
Grootverpakking

ca. 7.5 kilogram

€76,89 €67,39
LeJean Spareribs  Dikbevleesd

ca. 800 gram

€8,89
LeJean Iberico Spareribs

ca. 1000 gram

€14,89
LeJean Ibérico spareribs 5kg
Grootverpakking

ca. 5000 gram

€74,69 €64,95
LeJean Ibérico buik spareribs

ca. 2100 gram

€27,89
LeJean Spareribs  Dikbevleesd  7.5kg
Grootverpakking

ca. 7,5 kilogram

€83,19 €74,99

Spareribs kopen

Wil jij spareribs kopen, bijvoorbeeld omdat je het zat bent om steeds maar weer spareribs van je lokale restaurant te bestellen? Dan begrijpen wij je volledig, aangezien de kwaliteit van de spareribs van deze lokale restaurantjes meestal te wensen overlaat. Daarnaast heb je ook geen inzicht in de spareribs die ze gebruiken, waardoor het goed mogelijk is dat dit vlees is voorzien van allerlei kunstmatige toevoegingen. Hier zit jij als absolute vleesliefhebber dan ook zeker niet op te wachten en wij begrijpen dit volledig. Dit is dan ook precies de reden dat wij ervoor hebben gekozen om vele verschillende spareribs in ons assortiment op te nemen. Uiteraard is al ons vlees afkomstig van varkens die opgroeien onder natuurlijke leefomstandigheden en van varkens die tevens enkel en alleen natuurlijk voedsel consumeren. Bekijk ons volledige aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie over spareribs kopen.

Diverse spareribs kopen bij LeJean VleesAtelier

Voor zo lang wij ons kunnen herinneren worden er al spareribs gegeten. Dit is ook niet zo verwonderlijk, aangezien het hier gaat om heerlijke stukken vlees waar vrijwel iedereen van kan genieten. De populariteit van dit vlees heeft er echter ook voor gezorgd dat mensen behoefte hebben aan meer keuze. Vandaar dat wij binnen ons assortiment dan ook spareribs in verschillende soorten en maten aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld échte Amerikaanse spareribs in de vorm van St. Louis Ribs. Deze spareribs zijn afkomstig van het gedeelte boven de buik van een varken, waarbij de gebogen ribbotjes zijn afgezaagd. Hiernaast kan je natuurlijk ook spareribs kopen die afkomstig zijn van Nederlandse varkens en zelfs van de Spaanse Ibérico varkens indien je hier de voorkeur aan geeft. Wij kunnen je echter verzekeren dat alle spareribs binnen ons assortiment van bijzonder hoge kwaliteit zijn en dit zal je dan ook zeker terugproeven op het moment dat je ribs hebt bereid.

De bereiding

Indien je al eerder spareribs hebt bereid zal het bereiden van de spareribs uit ons assortiment naar verwachting weinig tot geen problemen opleveren. Wel is het natuurlijk van belang om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. Zorg er in ieder geval voor dat je na het spareribs kopen meer dan genoeg tijd hebt om de spareribs te bereiden. Om te bepalen of de spareribs voldoende gegaard zijn raden wij aan om een kerntemperatuur van maximaal 140 graden Celsius te hanteren. Deze temperatuur zorgt er in dit geval voor dat het vlees goed gaar en dus niet te doorbakken is. Hierdoor zal je naar onze mening de beste smaaksensatie ervaren. Maak tevens altijd gebruik van een heerlijke kruidenrub om het vlees op smaak te brengen.

Bestel eenvoudig

Spareribs kopen is bijzonder eenvoudig bij LeJean VleesAtelier. Op het moment dat je weet welke spareribs je wilt bestellen plaats je de gewenste hoeveelheid in je winkelwagen. Vervolgens vul je alle benodigde gegevens in en reken je tenslotte af door middel van een betaalmethode naar keuze. Op het moment dat wij de bestelling hebben ontvangen doen wij uiteraard ons uiterste best om het vlees zo snel mogelijk te verzenden en in de meeste gevallen kan je uitgaan van een maximale levertijd van één werkdag. Bestel je voor 08:00 ’s ochtends? Dan heb je in de meeste gevallen het vlees dezelfde dag nog in huis. Wij leveren het vlees in een speciaal ontwikkelde EcoCoolBox met koelelementen, waardoor het vlees altijd gekoeld blijft. Spareribs kopen uit ons assortiment heeft dus verschillende voordelen.

Meer weten?

Wil jij spareribs kopen bij LeJean, maar heb je eerst nog wat behoefte aan meer informatie over het vlees uit ons assortiment? Twijfel dan geen enkel moment om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Maak gebruik van de contactgegevens onderaan de pagina en wij kunnen je verzekeren dat wij ons uiterste best doen om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Hierdoor ben jij dan ook in staat om een weloverwogen keuze te maken met betrekking tot spareribs kopen bij LeJean.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »