Een smakelijke proeverij van 3 unieke en eigen wildsmaken. Deze wildtrio bestaat uit 3 malse porties van ca. 100 gram.
Hertenbiefstuk:
Hertenbiefstuk heeft vergeleken met andere biefstukken een milde smaak. Daarnaast is het vlees vrij goed verteerbaar en indien je in staat bent om de biefstuk op de juiste manier te bereiden is het vlees tevens enorm mals. Wij raden het dan ook altijd aan om het vlees rosé of zelfs rood te eten, aangezien wij van mening zijn dat dit voor de smaaksensatie zal zorgen waar je naar op zoek bent.
Wildzwijnfilet:
Het vlees van wildzwijn is intens, kruidig en hartig van smaak en bijzonder sappig. Als je het vergelijkt met het vlees van het reguliere varkens, dan is het magerder, met een stevigere structuur.
Hazenfilet:
Haasfilet is het mooiste deel van de wilde haas, mooi diep donderrood vlees met een echte volle wildsmaak.
Omdat "Wild" geschoten worden kan dit product, ondanks zorgvuldige controle, hagel bevatten dus let op!
Algemene bereiding Wild trio
- Ontdooi het trio in de koelkast gedurende 24 uur
- Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast en verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen.
- Verhit Roomboter en/of (olijf)olie in een koekenpan en bak de biefstukjes in ca. 5 minuten. Regelmatig keren.
- Laat bedekt met aluminiumfolie nog 10 minuten rusten.
TIP: Prik niet met een vork in het vlees. Hierdoor blijven de sappen en dus ook de smaak behouden.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 7060106
- Herkomst: Hert en Zwijn: Polen, Haas: Argentinië
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €41.95
- Samenstelling: 100% hertenvlees, wildzwijn vlees, reevlees
