Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Gekonfijte eendenbouten voordeelverpakking

142,14 137,15
Gratis verzending

Met deze voordeelverpakking van zes blikken confit de canard zet je snel en eenvoudig smakelijke eendenbouten op tafel.

Je hebt gekozen voor: 6 blikken (4500 gram)
Op voorraad (50)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, 's avonds geleverd!
Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Gekonfijte eendenbouten voordeelverpakking

Deze voordeelverpakking van zes blikken gekonfijte eendenbouten, ook wel confit de canard genoemd, zijn langzaam gegaard in hun eigen vet en bewaard in eendenvet. Dankzij dit traditionele bereidingsproces blijft het vlees uitzonderlijk mals en vol van smaak. Alleen op smaak gebracht met zout en peper. Eenvoudig te bereiden en heerlijk met gebakken aardappelen. Franse topkwaliteit van Delpeyrat, voordeelverpakking van 6 blikken.

Inhoud per blik

Één blik confit de canard heeft een totaal gewicht van 1350 gram, dit is inclusief het eendenvet. Het blik bevat 4 tot 5 bouten en heeft een uitlekgewicht van 750 gram. Met deze voordeelverpakking van 6 blikken krijg je in totaal 24 tot 30 eendenbouten met een uitlekgewicht van 4500 gram.

Algemene bereidingswijze

Confit de canard kun je het beste bereiden in de oven. Volg deze stappen voor een heerlijk resultaat:
1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
2. Laat het gestolde vet waarin de eendenbouten zijn gekonfijt smelten. Doe dit au bain-marie door het blik zo'n 10 minuten in warm water te leggen.
3. Haal de eendenbouten uit het blik en leg ze in een ovenschaal met het vel naar boven.
4. Giet wat van het overgebleven vet uit het blik over de eendenbouten.
5. Zet de schaal nu in de oven. Dit hoeft maar 15 minuten.
6. Zet de oven op de grillstand, laat de schaal nog 5 minuten staan. Zo krijgen de bouten een knapperig velletje.
 
Tip: Je kunt de eendenbouten ook in de koekenpan bereiden. Nadat je het blik in warm water hebt laten liggen kun je het eendenvet gebruiken om de bouten hierin te bakken. Bak de eendenbouten zo'n 2 tot 3 minuten op hoog vuur. Doe dit met de velkant naar beneden. Draai de bouten om, zet het vuur laag en bak de bouten zo'n 6 minuten met een deksel op de pan.

Meer weten?

Bestel eenvoudig confit de canard online. Bij een besteding van €70,- is de verzending helemaal gratis. En in de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Wil je eerst meer weten over deze eendenbouten of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31(0)702017034

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
2096 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • EAN: 3067162163193
  • Artikelnummer: 9407
  • Herkomst: Frankrijk
  • Houdbaarheid: 1,5 jaar na ontvangst
  • Leveringsconditie: Houdbaar
  • Kiloprijs: €22.86 per blik
  • Samenstelling: 100% Eendenvlees, eendenvet en zout
LeJean Gekonfijte eendenbouten voordeelverpakking
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account