De smaak
De zoete smaak van de honing combineert heerlijk met de pittige smaak van mosterd. Deze saus is glutenvrij.
Hoe gebruik je het?
De Blues Hog Honey Mustard saus is veelzijdig te gebruiken: bij rund, varken, kip of bij vis. Onze favorieten met deze saus zijn: spareribs, brisket, bizon en wildvlees. De saus komt ook mooi tot zijn recht wanneer je het gebruikt bij gerookt vlees. Het exotische van kruidenmix voedt namelijk de natuurlijke smaken van het gerookte vlees. Daarnaast is deze honingmosterd saus ook lekker als dipsaus of als saladedressing.
Over Blues Hog
Blues Hog is gemaakt door Amerikaanse pitmaster Bill Arnold. De Blues Hog sauzen hebben meer nationale en internationale prijzen gewonnen dan welke andere commerciële saus dan ook. De producten worden niet voor niets veel gebruikt bij barbecue-wedstrijden en topchefs.
- Merk: Blues Hog
- Artikelnummer: 8080105
- Geschikt voor: Ribs, Pork, Beef, Brisket, Chicken, Bison en Wild
- Herkomst: USA
- Samenstelling: Mosterd, azijn, mosterdzaad, zout, kurkuma en specerijen suiker, water, appelazijn, honing, ketchup, zout, water, specerijen, paprika, gedroogde knoflook, aroma’s, worcestershire saus (azijn, stroop, maisstroop, water , zout, karamel kleur, knoflookpoeder
