Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Runderstooflappen Black Angus

12,99

Het vlees heeft een karakteristieke marmering, waardoor het mals, sappig en vol van smaak is. Perfect voor een heerlijke stoofpot, ragout of sudderlapjes. Laat je smaakpapillen verwennen met de rijke, intense smaak van Black Angus Runderlappen uit Uruguay

Op voorraad (9)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Runderstooflappen Black Angus

Over de Black Angus Runderlappen

Ontdek de ongeëvenaarde smaak van Black Angus Runderlappen uit Uruguay! De runderen lopen op de uitgestrekte velden van Uruguay. Het vlees heeft een karakteristieke marmering, waardoor het mals, sappig en vol van smaak is. Perfect voor een heerlijke stoofpot, sudderlapjes of een smaakvolle ragout. Laat je smaakpapillen verwennen met de rijke, intense smaak van Black Angus Runderlappen uit Uruguay.

Waar komt de runderlap vandaan?

Deze runderlappen komen van grasgevoerde runderen uit Uruguay. Dit Zuid-Amerikaanse land staat bekend om haar rundvlees. Op de pampa's doen de runderen zich te goed aan gras op de uitgestrekte velden. De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees.

Algemene bereidingswijze

  1. Haal de stooflappen minstens een uur van te voren uit de koelkast. Haal ze meteen uit de verpakking en dep de stooflappen droog met keukenpapier.
  2. Doe een scheutje olie of een beetje boter in de braadpan en verhit deze op middelhoog vuur.
  3. Leg het vlees pas in de pan als het olie/boter goed is verhit.
  4. Bak de stooflappen aan beide kanten kort aan zodat ze rondom bruin zijn. Haal daarna het vlees uit de pan en fruit een uitje met wat knoflook naar wens. Leg dan de stooflappen weer in de pan.
  5. Schenk warm water erbij zodat het vlees niet schrikt. Het vlees moet bijna ondergedompeld zijn. Daarna kun je naar wens onverwarmd bier, rode wijn, azijn of runderbouillon erbij doen.
  6. Peper, zout en andere kruiden zoals tijm, oregano, gember, selderijzout kun je naar eigen smaak toevoegen.
  7. Laat het vlees minimaal zo’n 1,5-2 uur sudderen. Met het deksel op de pan.
  8. Bind de saus af op de gewenste dikte.

Black Angus Runderlappen kopen

Wist je dat je bestelling gratis wordt thuisbezorgd bij besteding vanaf €60? Kies bij het bestellen zelf de bezorgdag. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag. Of wil je liever komen afhalen in ons Vleesatelier? We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 070 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1050112
  • Herkomst: Uruguay
  • Houdbaarheid: 4 Maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: € 25.98
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Runderstooflappen Black Angus
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account