Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Zebra steaks met kerrie-Hollandaise saus

Zebra steaks met kerrie-Hollandaise saus

minuten lezen

Ingrediënten voor 4 personen

- 4 zebra steaks
- 300 gram zoete aardappelfriet
- 12 cherry tomaatjes
- 8 groene asperges
- 150 ml Hollandaise saus
- 10 gram koriander zaad
- 10 gram zwarte peper korrels
- 1 el kerrie
- Zeezout
- Olijfolie

Voorbereiding

- Haal de (ontdooide) zebrasteaks circa 30 minuten voor bereiding uit de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 225ºC 
- Snij de onderkant van de asperges af, was de tomaatjes.
- Maak een mengsel van zeezout, gekneusd koriander en gemalen peper.
- Bereid de kerrie Hollandaise saus
- Bak de zoete aardappel frietjes
- Breng de zebra biefstukken op smaak met olijfolie, peper en zout.

Bereiding

1. Grill de asperges in een grillpan of onder de grill en houdt ze warm.
2. Pof de tomaatjes in een ovenschaal in de oven voor circa 3-4 minuten.
3. Bak de biefstukken rondom 2 tot 3 minuten per kant en houdt ze medium-rare.
4. Laat de biefstukken in aluminiumfolie een paar minuten bijkomen.
5. Snijd de steaks één keer doormidden en garneer de steaks op een warm bord met de gepofte tomaatjes, gegrilde asperges.
6. Strooi naar smaak het peper-zeezout-koriander mengsel over de steaks.
7. Serveer met (eigen gemaakte)  kerrie Hollandaise saus 

Tip: serveer de zebra steaks met gefrituurde zoete aardappelfrietjes.

 

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account