Kies je eigen bezorgmoment
Gratis verzending v.a. 50,00
Wekelijkse acties in de nieuwsbrief
Gratis afhalen in de winkel
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Lamsrack van de BBQ

Lamsrack van de BBQ

minuten lezen


Bereiding

  1. Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast en verpakking en laat op temperatuur komen.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  3. Ris de naaldjes van de rozemarijn en de blaadjes van de tijm en hak ze fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Meng de kuiden en de knoflook met de olijfolie en bestrijk de lamsrack met de kruidenolie.
  4. Steek de pen van een kernthermormeter tot in de kern van het vlees en leg de lamsrack op het rooster in het midden van de oven. Gaar het vlees tot een kerntemperatuur van ca. 51ºC.
  5. Haal de lamsrack uit de oven en dek losjes af met aluminiumfolie. Laat het vlees 10 minuten rusten voordat je het aansnijdt.

 

Ingrediënten voor 2 personen

lamsrack (8 rib) van ca. 450 gram

Voor de kruidenolie

2 takjes rozemarijn
2 takjes tijm
1 teentje knoflook
2 el olijfolie
peper en zout

 

 

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal Toebehoren BBQ ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account