Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Kalkoen merguez met wraps en aioli

Kalkoen merguez met wraps en aioli

minuten lezen

Ingrediënten

- 600 gram merguez worstjes
- 250 ml aïoli (kant en klaar of huisgemaakt)

Voor de salade
- 400 gram gemengde kruidige salade
- 6 stengels bieslook, geknipt
- 3 stengels bladpeterselie, geplukt 

Voorbereiding

- Haal de merguez worstjes uit de verpakking en laat ze 20 minuten voor bereiding op temperatuur komen.
- Maak de aïoli zelf of gebruik een kant-en-klare en breng deze verder op smaak met een fijn gesneden knoflookteen en peper voor een extra bite.
- Steek de barbecue aan en stook goed op voor directe bereiding. Heb je geen tijd (of zin) om de barbecue aan te zetten? Geen probleem. In de pan zijn de worstjes ook snel en gemakkelijk te bereiden.
- Maak alvast de salade klaar.

Bereiding

1. Grill de merguez worstjes in 5-10 minuten krokant en door en door gaar.
2. Verwarm de tortilla wraps in de magnetron op 600 watt gedurende ca. 1 minuut per 6 stuks.
3. Snijd de worstje in 4-5 diagonale stukken
4. Smeer de wraps dun in met de aïoli.
5. Leg de merguez worstjes hierop en vul af met de salade.
6. Zorg dat de wraps aan de onderzijde 1 cm leeg zijn en vul max. 3/4. Serveer direct.

Tip: maak de wraps heel licht vochtig met je handen voor het verwarmen.

Eet smakelijk!

 

Delen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account