Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer
08 April 2019

Kalkoen Merguez, wraps en Aioli

Snel, pittig en verrassend lekker!

Ingrediënten;

600 gram Merguezworstjes

250 ml Aïoli (kant en klaar of huisgemaakt)

 

Voor de salade;

400 gram gemengde kruidige salade

6 stengels bieslook, geknipt

3 stengels bladpeterselie, geplukt 

 

 

 

Voorbereiding;

Haal de merguezworstjes uit de verpakking en laat ze 20 min. voor bereiden op temperatuur komen.

Maak de aïoli zelf of gebruik een kant en klare en breng deze verder op smaak met een fijn gesneden knoflookteen en peper voor extra bite.

Heb je tijd, steek de BBQ aan en stook goed op voor directe bereiding.

Geen tijd, geen probleem in de pan zijn de worstjes ook snel en gemakkelijk te bereiden.

Maak de salade klaar

 

Bereiden;

Gril de merguezworstjes in 5-10 minuten krokant en door en door gaar.

Verwarm de tortilla wraps in de magnetron op 600 watt gedurende ca. 1 minuut per 6 stuks.

Tip; maak ze heel licht vochtig met je handen voor het verwarmen.

Snij de worstje in 4-5 diagonale stukken

Smeer de wraps dun in met de aïoli.

Leg de merguezworstjes hierop en vul af met de salade.

Zorg dat de wraps aan de onderzijde 1 cm leeg zijn en vul max. 3/4.

Serveer direct!

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »