31 October 2018

Black Angus Carpacciololly

Heerlijke kunst om van te smullen

Ingrediënten voor 12 lolly’s

 

80 g (1 portie) carpaccio
1 plak tramezzini brood (10 x 25 cm)
30 g roomkaas
6 pijpjes bieslook

 

 

Carpacciololly

 

Bereiding
• Haal de carpaccio uit de diepvries en laat ontdooien. Leg intussen het tramezzini brood op een schoon werkblad en rol vanaf de brede kant met een deegroller plat.
• Bestrijk de tramezzini met de roomkaas en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verdeel de bieslook en vervolgens de plakjes carpaccio over de roomkaas.
• Rol het brood vanaf de brede kant strak op. Wikkel de rol in vershoudfolie, knoop de folie aan de uiteinden dicht en leg 15 minuten in de diepvries.
• Haal de rol uit de diepvries, verwijder de folie en snijd de rol in 12 mooie plakjes. Steek deze aan lollystokjes of cocktailprikkers en laat voor serveren op kamertemperatuur komen.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »