Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Iberico Rib Fingers

Iberico Rib Fingers

minuten lezen

Ingrediënten

- 1200 gram Iberico ribfingers
- BBQ saus

Voor de zelfgemaakte rub
- 3 el zout
- 3 el gemalen peper
- 3 el kerriepoeder
- 3 el jintan (gemalen komijnzaad)
- 3 el ketoembar (gemalen korianderzaad)
- 2 limoenen
- Lente-ui

Voorbereiding

- Zorg dat het vlees goed op kamertemperatuur is.
- Steek de BBQ aan en breng deze naar 225-250 ºC.
- Bereid de rub: meng alle ingrediënten voor de rub door elkaar.
- Meng de rib fingers goed met de rub en zorg dat ze geheel bedekt zijn met de kruiden.

Bereiding

1. Leg de rib-fingers op het hete rooster en sluit de deksel. Laat ze circa 3 minuten garen.
2. Draai de ribfingers om en gaar de andere kant een 3 minuten met de deksel gesloten. Herhaal dit nog 1 a 2 keer totdat ze gaar zijn. Afhankelijk van de dikte zijn de Ibérico ribfingers met 8-10 minuten gaar.
3. Haal de fingers van het vuur en serveer ze direct.
4. Serveer met stukjes limoen, lente-uitje en de BBQ saus.

Eet smakelijk!

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Dagelijks vlees Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account