Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer
23 August 2019

Iberico Rib Fingers

Spareribs zonder kluiven, alleen het vlees van de ribben. Heerlijke Iberico borrelhapjes en snel klaar!

Ingrediënten;

1200 gram Iberico ribfingers

Voor de rub;

3 el zout

3 el gemalen peper

3 el kerriepoeder

3 el jintan (gemalen komijnzaad)

3 el ketoembar (gemalen korianderzaad)

2 limoenen

lente-ui

BBQ saus

 

 

 

Voorbereiding;

Zorg dat het vlees goed op kamertemperatuur is.

Steek de BBQ aan en breng deze naar 225-250 ºC

Bereidt de rub, meng alle ingrediënten voor de rub door elkaar

Meng de rib fingers goed met de rub en zorg dat ze geheel bedekt zijn met de kruiden rub

 

Bereiding;

Leg de rib-fingers op het hete rooster en sluit de deksel. Laat ze circa 3 minuten garen. Draai de rib- fingers om en gaar de andere kant een 3 minuten met de deksel gesloten. Herhaal dit nog 1 a 2 keer totdat de rib-fingers gaar zijn. Afhankelijk van de dikte zijn ze met 8-10 minuten gaar.

Haal de rib-fingers van het vuur en serveer ze direct. Wat stukjes limoen, lente uitje en een BBQ saus erbij serveren en u heeft een heerlijk borrelhapje.

Eet smakelijk!

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »