Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer
10 April 2019

Nacho's con Iberico

Nacho's, kaas, en pulled pork van Iberico

 

Ingrediënten;

 

100 gram pulled pork van Iberico nek

250 gram Nacho naturel

200 gram jonge geraspte kaas

1/2 rode ui, gesnipperd

1 grote tomaat in blokjes

1 EL olijfolie

200 gram guacamole (voorkeur vers zelf gemaakt)

1 Jalapeno in ringen

1 takje verse tijm

 

 

Met dank aan BK Photography

 

Voorbereiding;

Bereidt de Iberico nek low & slow, er zijn veel manieren maar houdt rekening met een bereidingstijd van anderhalf uur per pond vlees. Kilo Iberico nek vergt dus minimaal 3 uur aan tijd.

Vlees klaar, dan kunnen we aan de slag;

 

Bereiding;

Leg in een vuurvaste ronde schaal de nacho's in een cirkel en bouw dit op. Bestrooi tussen de laagjes door de geraspte kaas.

Plaats de schaal even in een oven of op de BBQ totdat de kaas gesmolten is.

Snijdt ondertussen de ui en tomaat in blokjes. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en strooi blaadjes van het takje tijm over het mengsel en laat dit even staan om in te trekken.

Als de kaas gesmolten is mogen de schijfjes jalapeno, guacamole, ui/tomaten mengsel en de pulled pork verdeeld worden over de nacho's. 

Naar smaak besprenkelen met pittige saus

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »