9.3Kiyoh
Beschrijving
Porky's Rub
Hoe gebruik je het?
Wrijf de rub op een goed geolied stuk (varkens)vlees in. Leg het stuk vlees op de barbecue of grill totdat de kern nog net roze is. Houd hiervoor ongeveer 65°C aan met de kerntemperatuurmeter. Haal het stuk vlees van de barbecue of grill en dek het af met folie. Laat 5 minuten rusten.
Tip: marineer het vlees een uurtje vooraf, dan kan de marinade goed intrekken.
Ingrediënten
De dille, mosterd en paprika geven een unieke smaak aan deze rub van Natural Spices.
Wij helpen je graag!
Bel ons
+31 70 201 70 34
Stuur een e-mail
[email protected]
Specificaties
- Merk: Natural Spices
- Artikelnummer: 8010102
- Geschikt voor: Varkensvlees
- Herkomst: Nederland
- Samenstelling: Suiker, zout, ui, paprika, MOSTERD, chili, citroen, peper, knoflook, nigella zaad, kurkuma, dille, karamel (glucosesiroop, suiker), maltodextrine

Reviews
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen