Hoe gebruik je het?
Wrijf de rub op een goed geolied stuk (varkens)vlees in. Leg het stuk vlees op de barbecue of grill totdat de kern nog net roze is. Houd hiervoor ongeveer 65°C aan met de kerntemperatuurmeter. Haal het stuk vlees van de barbecue of grill en dek het af met folie. Laat 5 minuten rusten.
Tip: marineer het vlees een uurtje vooraf, dan kan de marinade goed intrekken.
Ingrediënten
De dille, mosterd en paprika geven een unieke smaak aan deze rub van Natural Spices.
Vragen? We helpen je graag.
Bij online slager LeJean bestel je eenvoudig. Als je voor 10:30 uur bestelt, heb je het op onze bezorgdagen in de avond al in huis! Heb je nog vragen over dit product of aanverwante producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected].
- Merk: Natural Spices
- Artikelnummer: 8010102
- Geschikt voor: Varkensvlees
- Herkomst: Nederland
- Samenstelling: Suiker, zout, ui, paprika, MOSTERD, chili, citroen, peper, knoflook, nigella zaad, kurkuma, dille, karamel (glucosesiroop, suiker), maltodextrine