Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Ossenhaas Nieuw-Zeeland Greenlea

67,45 57,33

Malse ossenhaas uit Nieuw Zeeland. De runderen lopen het gehele jaar buiten op de grote vlaktes in Nieuw-Zeeland. Deze ossenhaas wordt diepgevroren bezorgd.

Niet op voorraad
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Ossenhaas Nieuw-Zeeland Greenlea

Ontdek de ultieme culinaire weelde met onze hele ossenhaas van Greenlea. Deze weelderige grasgevoerde runderhaas is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar de runderen de luxe van uitgestrekte ruimtes en serene rust genieten om op natuurlijke wijze te gedijen. In dit landschap hebben ze toegang tot vers gras, in een omgeving met zuiver water en frisse lucht.

Onze Nieuw-Zeelandse rundvleesproducten, waaronder deze hele ossenhaas, belichamen niet alleen de smaakvolle perfectie van het grasgevoerde dieet maar voldoen ook aan de hoogste normen van voedselveiligheid. Het vlees is volledig vrij van antibiotica, wat bijdraagt aan de puurheid en zuiverheid van de culinaire ervaring.

Algemene bereidingswijze van ossenhaas

Je kunt de ossenhaas op verschillende manieren bereiden. Zo kan je het klaarmaken in de pan, op de barbecue of in de oven. Hoe lang de ossenhaas moet bakken, ligt aan de dikte van het vlees. Hier vind je een overzicht van kerntemperaturen.

1. Haal de ossenhaas een uur voor bereiding uit de koelkast.
2. Dep het vlees droog met keukenpapier en haal het vlies eraf.
3. Wrijf het vlees in met olie en strooi er wat zout op. Doe er nog geen peper op, want dit gaat tijdens de bereiding verbranden. Dit kun je achteraf toevoegen.
4. Sla het dunne uiteinde van de ossenhaas dubbel en bind met een stukje slagerstouw op. Hierdoor gaart het vlees mooi gelijkmatig.
5. Verhit 1 eetlepel van de olijfolie in een grote koekenpan en braad hierin het vlees rondom aan.
6. Steek een kernthermometer tot in de kern van het vlees en stel deze in op 50 °C (rare) tot 55 °C (medium rare). Dit duurt ongeveer 30 tot 35 minuten. 
7. Als de kerntemperatuur is bereikt, kun je het vlees 5 minuten laten rusten in aluminiumfolie. 
8. Snijd de ossenhaas in mooie plakken en serveer met bijvoorbeeld sjalotten en paddenstoelen. Benieuwd naar het uitgebreide recept? Deze vind je hier.

Bestel ossenhaas eenvoudig bij LeJean

Indien jij wenst om de smaak van Nieuw Zeelands rundvlees eens zelf te ervaren, het is bijzonder eenvoudig om dit vlees uit ons assortiment te bestellen, via onze webwinkel. Bestel je het vlees van maandag t/m vrijdag voor 10:30 uur, dan leveren wij dezelfde dag tussen 17:00 uur en 22:30 uur bij je af. Bestel je later dan dit tijdstip, dan kan je ervan uitgaan dat het vlees de volgende werkdag wordt geleverd. Je bestelling wordt verzonden in een recyclebare en biologisch afbreekbare koelbox. De koelelementen in deze box zijn gemaakt van gerecycled papier. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 70 201 70 34 of stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag met meer informatie over de ossenhaas uit ons assortiment. 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1070104
  • Herkomst: Nieuw Zeeland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €44.99
  • Samenstelling: 100% rundvlees
LeJean Ossenhaas Nieuw-Zeeland Greenlea
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account