Kipsate

LeJean Kipsaté

ca. 20 stokjes

€12,99
LeJean Kipdij saté

ca. 10 stokjes

€9,19
LeJean Mini Kipsaté

ca. 10 stokjes (mini)

€6,89 €4,79

Kipsate

De meest smaakvolle kipsate bestel je bij LeJean VleesAtelier. Wij hebben de lekkerste sates beschikbaar die afkomstig zijn van kippen in Nederland. De kipsates zijn mals, gemarineerd en tevens op een ambachtelijke wijze geregen. Dit zorgt dan ook voor een unieke smaaksensatie en een heerlijk gerecht dat zowel op de gourmet als op de steengrill is te bereiden. Maak een keuze uit ons beschikbare aanbod hierboven en bestel eenvoudig via onze webwinkel.

Wat is kipsate?

Voor de meeste mensen zal dit vleesgerecht niet onbekend in de oren klinken. Kipsates zijn dan ook vrijwel overal verkrijgbaar. Helaas laat de kwaliteit van de satés in de supermarkt nogal eens te wensen over en dit is dan ook precies de reden dat wij ervoor hebben gekozen om kipsate van hoge kwaliteit in ons assortiment op te nemen. Wij kunnen deze hoge kwaliteit waarborgen, doordat wij alle boerderijen controleren waar ons vlees vandaan komt. Dit betekent dan ook dat wij je kunnen verzekeren dat onze kippen leven onder de meest gunstige omstandigheden en uiteraard zal je dit terug proeven in de smaak van het kippenvlees.

De smaak

Al ons kippenvlees is van de hoogst mogelijke kwaliteit. De kippen worden op een natuurlijke wijze grootgebracht en hebben meer dan genoeg leefruimte. Hiernaast worden de kippen enkel en alleen met natuurlijk producten gevoed en wordt er geen gebruikgemaakt van antibiotica. Dit zorgt ervoor dat iedere kipsate volledig natuurlijk is. Wel hebben wij ervoor gekozen om het vlees te marineren met heerlijke kruiden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit heerlijke Indische ajam marinade, maar ook andere kruiden behoren tot de mogelijkheden. In ieder geval ben je altijd verzekerd van een unieke smaaksensatie.

De bereiding

Er bestaat een kleine kans dat je nog nooit kipsate hebt gegeten en waarschijnlijk ben je dan ook wel bekend met de bereidingswijze. Toch vertellen we je hier nog graag even wat meer over, aangezien wij het belangrijk vinden dat je het maximale uit onze kipsate haalt. In ieder geval is het van belang dat je het vlees voor de bereiding laat ontdooien, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Doordat het niet noodzakelijk is om het vlees te marineren kan je het vlees direct in de grillpan of in de gourmetpan leggen. Bak de satés rondom goed bruin voor een periode van circa 8 minuten. Haal het vlees vervolgens uit de pan en controleer of al het vlees goed wit is. Indien dit niet het geval is, is de kipsate nog niet gaar en dien je het wat langer te bakken.

Bestellen en levering

Indien je een kipsate uit ons assortiment wilt bestellen kan dit eenvoudig via onze webwinkel. Plaats de gewenste hoeveelheid in je winkelmandje en volg vervolgens alle stappen. Maak je order compleet door af te rekenen en vanaf dit moment gaan wij zo snel mogelijk aan de slag voor je om ervoor te zorgen dat jij het vlees zo snel mogelijk in huis ontvangt. Indien je op een werkdag voor 08:00 ’s ochtends bestelt ben je ervan verzekerd dat je het vlees dezelfde dag nog in huis zal ontvangen. Hierdoor is het dus mogelijk om dezelfde avond nog een heerlijk vleesgerecht op tafel te zetten.

Klantenservice

De klantenservice van LeJean is iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor al je vragen. Bel naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij streven er altijd naar om al je vragen zo spoedig en duidelijk te beantwoorden en dit is dan ook precies hetgeen wat je van ons kan en mag verwachten. Twijfel zeker niet om contact op te nemen of bestel je kipsate vandaag nog via onze webwinkel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »