Hazenrugfilet

Nog geen reviews

Hazenrugfilet

13,75

19 stuks op voorraad van dit gewicht
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

Hazenrugfilet uit de rug gesneden, ultieme wild smaak. Hazenrugfilet van LeJean komt uit Argentinië. De filets worden door onze slagers vakkundig uitgebeend en vacuüm verpakt.

  • Herkomst: Argentinie
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: 330 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 55,00
  • Samenstelling: 100% Haas

BESCHRIJVING

Hazenrugfilets

Hazenrugfilet is het mooiste deel van de wilde haas, mooi diep donderrood vlees met een echte volle wildsmaak. Gedurende het wildseizoen wordt dit stukje vlees zeer gewaardeerd door mening liefhebber. Hazen groeien op in de echte vrije natuur, zonder enig ingrijpen van de mens. Het zijn met recht een stukje puur natuurlijk wild. De hazen welke LeJean verkoop komen uit Argentinië, dit Zuid Amerikaanse land heeft een enorme populatie hazen. Op de pampa's en graslanden kunnen de hazen goed gedijen door de overvloed aan wilde kruiden en gewassen. Dit afwisselende voedingspatroon zorgt voor de heerlijke kruidige en volle smaak van het Hazenvlees.

 

Wat zijn hazenrugfilets?

De Hazenrugfilets worden zorgvuldig gesneden uit de rug van de haas ook wel hazenrug genoemd. Door voorzichtig langs het karkas te snijden komt de filet van het bot, vervolgens wordt het taaie vliesje aan de bovenkant verwijdert en een prachtig stukje vlees is klaar voor bereiding.

 

De Bereiding

Voor de bereiding van de hazenrugfilet kunt je het beste het vlees in de koelkast ontdooien gedurende 24uur. 15 minuten voor bereiding uit de verpakking halen en afgedekt op kamertemperatuur laten komen. Doordat het vlees een sterke smaak heeft van zichzelf is het voldoende om het te kruiden met peper en zout. Je kunt het vlees in 5-7 minuten bakken in boter. De krachtige smaak van het vlees komt het best tot zijn recht als het mooi rosé is van binnen. Het gewicht van de hazenrugfilet ligt rond de 125 gram.

Contact

Wenst je wat meer informatie? Of heb je nog vragen? Wij horen het graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 070-2017034 maar je kunt ons ook mailen. Je kunt een bericht sturen naar [email protected]

 

Omdat de hazen geschoten worden kan dit product, ondanks zorgvuldige controle, hagel bevatten dus let op!

productspecificatie klik hier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »