Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Pittige curry met garnalen en gele rijst

Pittige curry met garnalen en gele rijst

minuten lezen

Ingrediënten voor 4 personen

- Jalfrezi Curry Sauce
- 2 eetlepels olijfolie
- 260 gram gele rijst
- Een halve groene peper
- Een halve rode peper
- 400 gram garnalen
- Eventueel wokgroente naar keus

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
2. Laat de wok goed heet worden en voeg de olijfolie toe.
3. Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de pepers en snijd ze vervolgens in stukjes.
4. Wok de garnalen en pepers totdat ze garnalen rondom aangebakken zijn. Voeg eventueel ook wokgroente toe.
5. Zet het vuur laag en voeg de currysaus toe.
6. Verwarm het geheel totdat de garnalen klaar zijn.
7. Schep de rijst in kommen en verdeel de curry erover.

 

 

Delen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account