De Pitmaster aanmaakwokkels zijn gemaakt van onbehandeld hout, plantaardige- en levensmiddelen geschikte was en natuurlijke harsen. De verbranding gebeurd daardoor gif vrij en praktisch reukloos....
Van 120 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit de USA. Rijk van smaak doordat de runderen extra hebben mogen genieten van het graan. Handig per 2 stuks vacuüm verpakt....
Een uniek product, perfect voor smaakcombinaties waarin een zachte zoute smaak gewenst is, in combinatie met de zoete toon die de zwarte knoflook geeft....
Het verrassend frisse karakter van Jeremy's RELISH spat bijna uit de pot! Deze gele smaakexplosie voegt een heerlijk fruitige smaak toe aan elk gerecht....
Het verfrissende karakter van Jeremy's RELISH springt bijna uit de pot! Deze grove relish voegt een extra dimensie toe aan elk gerecht. De komkommer in de relish zorgt voor een knapperige textuur. Het...
De Kosmos Q Hot Dirty Bird Rub is een pittige kruidenmix die lekker is bij je vlees. Deze rub, waar extra chili peper aan is toegevoegd, is perfect voor de mensen die van een volle en vurige smaak hou...
Roken met appelhout geeft een milde zoete rooksmaak aan je gerechten. Experimenteren met het toevoegen van gearomatiseerde houtblokjes aan je gerechten, maakt roken en BBQ-en nog lekkerder!...
Een unieke samenstelling van Zeeuwsche Zoute Puur en lokaal geoogst zeewier uit de Oosterschelde. Zorgvuldig gewonnen door De Zeeuwse Zeewierhandel. Laat je smaakpapillen verwennen door de authentieke...
Ontdek de krachtige mix van Europese houtsoorten in de nieuwe Pitmaster Oak Birch Hornbeam houtskool. Gemaakt van eiken, berken en haagbeuk. Deze houtskool bestaat uit grote brokken met een hoog kools...
Gek op gerookte smaken aan jouw gerecht? Probeer de variant Zeeuwsche Zoute Gerookt, 100 gram, voor een rijke en rokerige twist, toepasbaar op elk gerecht....
Mooi cadeau geven aan een vleesliefhebber? Geef een LeJean cadeaucheque! Let op: de bezorging van de fysieke kaart kan iets langer duren dan je van ons gewend bent....
Misschien wel het meest belangrijke accessoire tijdens de BBQ. Deze tang is gemaakt van RVS met een kunststof handgreep, wat zorgt voor een perfecte grip op zowel grote als verfijnde gerechten....
Slagerstouw, voor het bij elkaar binden van vleesdelen en het maken van worst. Kwalitatief dik binddraad uit UK van Henry Winning. Gewikkeld op een hygiënisch plastic klos!...
De sterke en zoete rooksmaak van de oude eiken whisky vaten versterkt de smaak van vlees, gevogelte en wild. Het geeft een uniek aroma en een diepere smaakdimensie aan jouw gerechten! Een favoriete ...
Experimenteer met de smaak van je (vlees)gerechten door eenvoudig toevoegen van Smoking Chunks Kers. In een handomdraai geef je je gerecht een fruitige, zoete rooksmaak met een licht zuurtje. Probeer ...
Smakelijk jaarverslag in 175+ recepten van The Cooking Conductor na 4 seizoenen buitenkoken. Met veel kennis, achtergronden en fraaie foto’s rond de kamado, de culinaire keramische barbecue....