Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Biefstuk Black Angus USA

11,25

Van 120 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit de USA. Rijk van smaak doordat de runderen extra hebben mogen genieten van het graan. Handig per 2 stuks vacuüm verpakt.

Op voorraad (8)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Biefstuk Black Angus USA

Over de Black Angus biefstuk

De Black Angus runderen worden met grote zorg grootgebracht in de rauwe natuur en de natuurlijke weilanden tussen de Colorado River en de South Platte River in Amerika. 

Na drie jaar op de rivierbedding worden de runderen voor ten minste 120 dagen naar een weidegrond verplaatst. Deze periode krijgen de dieren een uitgebalanceerd dieet van graan en maïs, om het vlees zijn authentieke en superieure marmering te geven. Dit wordt ook wel grainfed rundvlees genoemd. De marmering geeft het rundvlees een uitzonderlijke malsheid en smaak. In combinatie met een soort specifieke opfok en het beste voer, is ons Amerikaanse rundvlees precies goed voor veeleisende fijnproevers.
Deze biefstukken zijn per stuk vacuüm verpakt. Altijd handig een voorraadje.

Waar komt de rumpsteak/biefstuk vandaan?

Deze steak, ook wel lendebiefstuk genoemd, ligt boven op de bil van het rund en in het verlengde van de lende, vandaar de naam. Deze biefstuk is een van de malste stukken vlees van het rund en wordt door onze slagers versneden naar mooie porties, ontzettend smaakvol en zacht. En net als voor andere steaks geldt dat een goede bereiding heel belangrijk is.

Algemene bereidingstips

1. Ontdooi de steak in de koelkast gedurende 24 uur.
2. Laat het vlees voor bereiding goed op kamer temperatuur laten komen (haal uit de koelkast minstens 0.5 uur voor bereiding).
3. Verwarm de oven voor op 110 graden.
4. Bestrooi de biefstuk naar smaak met een rub en/of zout en peper.
5. Doe olie en roomboter in een pan en bak de biefstuk aan alle kanten mooi bruin.
6. Plaats de biefstuk in een braadslede en plaats deze in de voorverwarmde oven.
7. Temperaturen:
  - Rare 50-52
  - Medium rare 55-58
  - Medium 60-63, verder garen dan medium raden we af.
8. Laat de steak 5 minuten tot “rust” komen onder een theedoek of aluminiumfolie.

Tip: Goed om te weten, prik niet met een vork in het vlees. Dan blijven de sappen en smaken van het vlees bewaard. Je kan het vlees bijvoorbeeld met een tang omdraaien.

Eens proberen?

Wij bezorgen rumpsteak uit zowel Australië als rumpsteak uit Argentinië gratis bij je thuis bij een bestelling van boven de €60. Onze vakslagers verwijderen het vlies zodat jij meteen aan de slag kan. 

Vragen?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de bereiding van de barbarie eend? Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)702017034 of mail naar [email protected] We staan elke werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1030106
  • Herkomst: USA
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €44.99
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Biefstuk Black Angus USA
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account