Biefstuk uit Argentinië is het volkorenbrood onder het vlees. De smaak is speciaal. Hoe speciaal?
'Argentijns vlees smaakt niet zomaar naar een stukje vlees, maar naar vlees met liefde'
Voor de liefhebbers onder grasgevoerd rundvlees is het Argentijnse rundvlees een pareltje onder de rundvlees soorten. Maar ook in graangevoerd rundvlees hebben ze een voorsprong op Europees vlees.
Dat komt doordat de runderen niet op stal staan, maar vrij over de pampa's banjeren en in plaats van gras alfafa eten. Alfafa is een onkruidachtige plant het blad lijkt op dat van koolzaad.
Vlees zit, net als tango en voetbal, in hun genen. De gemiddelde vlees consumptie is dan ook vier keer hoger dan in Nederland.
Ook de meeste Europeanen kennen de Argentijnse grill restaurants en genieten daar van al het mooie Argentijnse vlees.
De Argentijnse veestapel bestaat voornamelijk uit Aberdeen Angus en Hereford vee, twee echte vleesrassen. Het vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa's en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras. Groeihormonen zijn absoluut uit den boze in Argentinië; alles is 100% puur natuur!
LeJean importeert dit kwalitatieve vlees direct en vers vanuit Argentinië. Bij aankomst wordt een deel vers gehouden zodat u het vers kunt kopen. Het overige wordt vakkundig door onze vakslagers in steaks gesneden en direct snel ingevroren. Zo blijft de kwaliteit hoog.
Probeer het zelf eens, wij weten zeker dat u kwaliteit ontvangt. Niet goed dan krijgt u van ons een nieuw product of uw geld terug.
100% kwaliteitsgarantie is waar wij voor gaan.