Filters Filters

Beef Hammer

Een echte eyecatcher! Bijzonder mals en sappig. Een stoer stuk vlees met een intense smaak. Ideaal voor een low & slow sessie....
51,79
LeJean Ossenstaart gezaagd
-11%

Ossenstaart gezaagd

Trek in een ​​traditionele soep met volle vleessmaak of een voedzame Bottenbouillon met een goede vleessmaak? Mogelijkheden genoeg voor dit ondergewaardeerde deel van het rund....
18,99 16,99

Chateaubriand Blonde d'Aquitaine

De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
39,99

Runderschenkel

De runderschenkel is herkenbaar in het bot in het vlees en ideaal om zelf bouillon van te trekken of om te stoven. In het midden van dit bot zit merg wat zorgt voor extra smaak en bevat veel voedingss...
6,49

Ossenhaasbiefstuk Blonde

Van de hele ossenhaas gesneden botermalse ossenhaas biefstuk. Voor deze haasbiefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele haas...
13,95
Pagina 1 van 1