Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Maïskipfilet Supreme

9,19

Het vlees van de maïskip heeft een gele kleur. Dit komt doordat de kippen met maïs gevoerd worden. Het vlees heeft een uitstekende smaak en is heerlijk mals.

Op voorraad (6)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Maïskipfilet Supreme

Over de maïskipfilet

Maïskipfilet is kipfilet met vel en het eerste stukje vleugel er nog aan. Het wordt ook wel het eerste lid van drummet genoemd. Dit geeft de filet nog meer smaak en dit maakt het presenteren op het bord extra culinair. De suprême wordt gesneden van de borst van de maïskip. De maïskipfilet suprême wordt meestal alleen in de horeca bekroond, maar bij LeJean kun jij ook thuis genieten van deze lekkernij.

Waar komt de maïskipfilet vandaan?

Deze prachtige filets komen uit Frankrijk en behoren tot een bijzondere kippensoort die bekend staat als de "maïskip". Wat deze kippen verrassend, naast de gewone voeding, is dat ze ook gevoerd worden met maïs, wat resulteert in een prachtige gele kleur van het vlees. Het is ook geen verrassing dat ze de naam "maïskip" hebben gekregen, maar hun bijzonderheid stopte daar niet. De zoetigheid van de maïs is namelijk terug te proeven in de smaak van het vlees.

Onze Franse maiskippen, het deel bestaande uit ons assortiment, worden op dezelfde manier aangehouden als de Gildehoen scharrelkip, met uitzondering van enkele belangrijke verschillen. Vooral onderscheiden ze zich door hun voeding en herkomst, verrassend ze uit Frankrijk afkomstig zijn. Deze kippen genieten van ideale leefomstandigheden, waarbij voldoende leefruimte en het ontbreken van antibiotica om hun groeiproces te versnellen centraal staan. Dit resulteert in 100% natuurlijk kippenvlees met een opmerkelijke smaak.

Het feit dat deze kippen worden gevoerd met extra maïs maakt het vlees van de maïskip uniek en niet te vergelijken met vlees van andere kippensoorten. De combinatie van goede leefomstandigheden en hoogwaardige voeding zorgt voor een culinaire ervaring die je zeker zult waarderen.

De smaak

De Frans maïskip heeft een gelijke smaak. Dit is dan ook precies de reden dat dit kippenvlees voor veel mensen de voorkeur heeft ten opzichte van ander kippenvlees. Omdat het voer van de kippen voor 80% uit mais bestaat bouwen de kippen meer vet op. Zoals het een echte vleeskenner betaamd weet je inmiddels wel dat vet aan meer smaak en dit is dan ook precies wat je van bovenstaand kippenvlees kunt verwachten. Hierdoor zijn de kippen uitstekend om te grillen, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de kip in de oven te bereiden.

Rauwe maïskip bewaar je voor maximaal twee dagen in de koelkast. Indien het vlees bereid is kan je het maximaal 3 tot 4 dagen bewaren in de koeling. Ingevroren rauwe kip is tot 8 maanden te bewaren en indien het vlees bereid is raden wij het aan om het niet langer dan 3 maanden in de vriezer te bewaren. Zorg ervoor dat je het vlees direct invriest of in de koelkast plaatst.

Vragen?

Bestel eenvoudig favoriete stukken vlees online. Bij een besteding van €60,- is de verzending helemaal gratis. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met ons. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel +31(0)702017034 . Wij staan ​​elke verpakking voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 3010122
  • Herkomst: Frankrijk
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €20.99
  • Samenstelling: 100% Kippenvlees
LeJean Maïskipfilet Supreme
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Je beoordeling toevoegen
M
Michel Geplaatst op 13/05/2019

Absolute topkipfilet. Let wel, dit is niet van plofkip dus stukjes zijn niet zo dik en dus sneller gaar, Ook wanneer voor mij te gaar, nog steeds sappig. Vol smaak en karakter. Eerst even op het huidje schroeien dan omdraaien. Zo mals als in NL alleen kipdijvlees kan zijn.

Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account