Lamsvlees

LeJean Lamsbotten

ca. 1000 gram

€7,99
LeJean Lamsgehakt

ca. 500 gram

€7,99
LeJean Lamsfilet

ca. 230 gram

€8,99
LeJean Lamskotelet

ca. 550 gram

€13,19
LeJean Lamschouder

ca. 900 gram

€13,95
LeJean Lamsschenkel

ca. 1100 gram

€17,25
LeJean Lamshaas

ca. 450 gram

€17,35
LeJean Lamsbiefstuk

ca. 650 gram

€18,59
LeJean Lamsrack Aus

ca. 600 gram

€23,99
LeJean Halal BBQ Pakket

ca. 1850 gram

€25,99
LeJean Lamsbout zonder been

ca. 1400 gram

€30,79
LeJean Lamsvoorvoet met schouder

ca. 2800 gram

€34,29
LeJean Lamsbout met Been

ca. 1900 gram

€35,15
LeJean Lamsrack

ca. 850 gram

€38,19
LeJean Premium BBQ Pakket

ca. 2225 gram

€53,79 €49,99
LeJean Lamsvlees Pakket

ca. 2800 gram

€56,59

Lamsvlees

Heerlijk Nieuw-Zeeland lamsvlees schaf je aan bij LeJean. Binnen ons assortiment heb je de mogelijkheid om dit vlees aan te schaffen in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke lamsfilet, een lamshaas of voor een heel lamsrack. Doordat onze schapen in Nieuw-Zeeland leven onder de meest optimale omstandigheden ben je verzekerd van vlees van de hoogst mogelijk kwaliteit. Wil jij de smaak van dit vlees nu eens zelf ervaren? Bestel dit dan vandaag nog snel en voordelig bij LeJean VleesAtelier.

Wat komt ons lamsvlees vandaan?

Lamsvlees is vlees dat afkomstig is van lammeren, oftewel jonge schapen. Het vlees binnen ons assortiment is echter afkomstig van lammeren die leven in Nieuw-Zeeland. Hier leven deze dieren in een optimaal klimaat en in de vrije natuur. De lammeren zijn het gehele jaar buiten en groeien dan ook op onder natuurlijke omstandigheden. Zoals je misschien al wel zal verwachten draagt dit bij aan de kwaliteit en de lekkere smaak van het vlees.

De lammeren leven op de boerderijen van Silver Fern Farms. Omdat er in Nieuw-Zeeland strenge eisen gelden met betrekking tot het houden van vee, leven de dieren een onbezorgd leven. Daarnaast worden ze enkel en alleen met gras gevoerd, waardoor onze consumenten zijn verzekerd van heerlijk lamsvlees zonder toevoegingen.

De smaak

Om de echte smaak van het vlees van onze lammeren te ervaren raden wij je natuurlijk aan om dit vlees zelf te proeven. Tot willen je wat informatie geven met betrekking tot de smaak van het vlees. Dit vlees is namelijk bijzonder mals, sappig én heeft een subtiele zoete smaak. Wij kunnen je dan ook garanderen dat het vlees uit ons assortiment vrijwel niet te onderscheiden is van lamsvlees dat je bij een restaurant krijgt voorgeschoteld. Hierdoor wordt het dan ook mogelijk om échte restaurantkwaliteit in huis te halen.

De bereiding

Lamsvlees is heerlijk mager vlees dat op verschillende manieren bereid kan worden. Zo is het mogelijk om het vlees te grillen, te bakken, te braden en te stoven. Natuurlijk is de smaak afhankelijk van de bereidingswijze waar je voor hebt gekozen, maar het staat vast dat iedere bereidingswijze zal zorgen voor een unieke smaaksensatie. Eventueel is het mogelijk om tijdens de bereiding peper en zout toe te voegen, maar dit is niet noodzakelijk.

Halal geslacht

Al het lamsvlees binnen ons assortiment is afkomstig van Halal geslachte lammeren. Dit betekent dat de lammeren door een mens geslacht zijn en dat het dier tijdens de slachting geen pijn heeft geleden. Daarnaast is het lam op geen enkel moment in dezelfde ruimte als andere geslachte lammeren geweest en worden de keel, de luchtpijp, de slagaders en de slokdarm in één keer doorgesneden. Hierdoor zal het lam vrijwel direct overlijden. Ben jij met andere woorden dus op zoek naar smakelijk lamsvlees uit het prachtige Nieuw-Zeeland dat tevens Halal is geslacht? Zoek dan niet verder, want bij LeJean VleesAtelier heb je dit unieke en smakelijke vlees gevonden.

Stel je vragen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen wilt stellen over het vlees van lammeren uit ons assortiment. We vertellen je dan ook graag meer over de prachtige leefomstandigheden van deze dieren of bijvoorbeeld over het slachtproces dat volledig Halal is. Dit doen we, omdat wij je als klant willen voorzien van alle informatie die je nodig hebt, zodat je in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken of je dit vlees wilt aanschaffen. Stel je vragen telefonisch door te bellen naar (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Hiernaast is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige chatfunctie of het contactformulier op onze website. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je bij LeJean een natuurlijk en enorm smakelijk stuk lamsvlees kunt aanschaffen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »