Kangoeroe vlees

LeJean Kangoeroe filet

ca. 950 gram

€17,55

Kangoeroe vlees

Kangoeroe vlees is onderdeel van ons exotisch vleesassortiment. De laatste jaren is dit vlees dan ook steeds bekender geworden en inmiddels staat het bekend als een ware delicatesse. De kleur van het vlees is donkerrood en daarnaast zit dit vlees boordevol gezonde eiwitten. Ben jij dan ook op zoek naar een vervanger voor rundvlees, bijvoorbeeld omdat je dit vlees inmiddels al vele verschillende keren hebt gegeten? Dan raden we je zeker aan om dit vlees eens te ervaren. Het vlees is heerlijk mals en vol van smaak. Nu verkrijgbaar bij LeJean VleesAtelier.

De oorsprong van ons kangoeroe vlees

Zoals je misschien al op onze website hebt gelezen vinden wij het enorm belangrijk dat onze dieren leven in de meest natuurlijke omstandigheden. Het welzijn van de dieren waarvan ons vlees afkomstig is heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Ons kangoeroe vlees is afkomstig van kangoeroes uit Australië die vrij in het wild leven. De Australische overheid controleert enorm streng op de jacht, waardoor de populatie van deze dieren niet zal worden aangetast. Hierdoor ben je in staat om zonder zorgen te genieten van een heerlijk én natuurlijk stuk vlees. Daarnaast leent dit vlees zich voor het maken van diverse gerechten en dus zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijke vleesgerechten op tafel te zetten.

Hoe smaakt het?

Ben jij benieuwd naar de smaak van kangoeroe vlees? Dan vertellen we je hier graag wat meer over. Om een échte indruk te krijgen van de smaak van dit vlees raden wij het natuurlijk aan om dit vlees eens zelf te proberen, maar we proberen in ieder geval een goede verwachting te scheppen. In ieder geval mag je verwachten dat het vlees heerlijk mals en subtiel is, alhoewel dit wel afhankelijk is van de leeftijd van de kangoeroe. Naarmate een kangoeroe ouder wordt zal de smaak iets veranderen, waardoor het vlees voor sommigen minder smaakvol wordt. Het kangoeroe vlees uit ons assortiment is echter afkomstig van kangoeroes die op exact de juiste leeftijd worden geslacht, waardoor ons vlees heerlijk mals en enorm smaakvol is.

Hoe bereidt je het?

Het vlees van een kangoeroe is op verschillende manieren te bereiden. Wij willen je echter aanraden om het vlees te bakken of te barbecueën. Hierbij is het belangrijk om het vlees eerst op hoge temperatuur te bakken of te grillen, zodat het vlees een goeie bite heeft. Vervolgens zet je het kangoeroe vlees op een wat lagere temperatuur, zodat het van binnen kan garen. Let er wel goed op dat je het vlees niet te lang bakt, want indien je dit namelijk wel doet kan het mogelijk taai worden. Medium-rare of rare is naar onze mening hoe je kangoeroe vlees wilt eten.

Neem contact met ons op

Indien je meer wilt weten over het exotische kangoeroe vlees is het geen enkel probleem om contact op te nemen met de klantenservice van LeJean. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben en wij geven je die informatie dan ook graag. Contact opnemen met ons kan zowel telefonisch, via e-mail, via het contactformulier of door gebruik te maken van de aanwezige chatfunctie op de website. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 201 7034 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] Twijfel dan ook niet om al je vragen aan ons te stellen, wij beantwoorden namelijk al je vragen met veel plezier. Ook wanneer je vragen hebt over andere vleessoorten uit ons assortiment moedigen we je aan om ook deze vragen aan ons te stellen. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je voor het bestellen van kangoeroe vlees bij LeJean VleesAtelier aan het juiste adres bent.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »