Recente artikelen
Geplaatst op 27/02/2024
Lamsbout: product van de maand
De lamsbout is de uitblinker van de maand maart! De lamsbout is een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer...
Artikel verder lezenGeplaatst op 28/02/2023
Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Zeg jij Pasen, zeggen wij lamsvlees! Lamvlees wordt namelijk veel gegeten tijdens feestdagen, vooral tijdens Pasen dus. Het is een feestelijk en heerl...
Artikel verder lezenGeplaatst op 21/07/2022
Kerntemperaturen lamsvlees
Hoe zorg je ervoor dat je lamsvlees lekker mals is? Door de juiste kerntemperatuur te meten! We leggen je in deze blog graag uit hoe het werkt. ...
Artikel verder lezenGeplaatst op 15/03/2021
Onze favoriete paasrecepten
Als jij Pasen zegt, zeggen wij lamsvlees! Lamsvlees is heerlijk en een echte topper om te serveren tijdens Pasen....
Artikel verder lezen