Recente artikelen
Geplaatst op 27/02/2024

Lamsbout: product van de maand

De lamsbout is de uitblinker van de maand maart! De lamsbout is een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer...

Geplaatst op 28/02/2023

Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Zeg jij Pasen, zeggen wij lamsvlees! Lamvlees wordt namelijk veel gegeten tijdens feestdagen, vooral tijdens Pasen dus. Het is een feestelijk en heerl...

Geplaatst op 21/07/2022

Kerntemperaturen lamsvlees

Hoe zorg je ervoor dat je lamsvlees lekker mals is? Door de juiste kerntemperatuur te meten! We leggen je in deze blog graag uit hoe het werkt. ...

Geplaatst op 15/03/2021

Onze favoriete paasrecepten

Als jij Pasen zegt, zeggen wij lamsvlees! Lamsvlees is heerlijk en een echte topper om te serveren tijdens Pasen....