13 November 2018

Premium Vlees op je Big Green Egg

Big Green Egg heeft een drive om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de mooie smaken die de natuur te bieden heeft. Online slager LeJean reist vanuit dezelfde reden de hele wereld over en bezoekt elke boerderij persoonlijk om te zien hoe er met de dieren wordt omgegaan. Dat levert het allermooiste vlees van premium kwaliteit op. En als je dat vlees bereidt op de Big Green Egg, weet je niet wat je proeft.

BGE

United flavours by Big Green Egg & LeJean
 
Ontdek de ultieme outdoor experience op smaakgebied
 
Soms kom je een partij tegen met wie je vanaf het eerste moment een klik hebt. Matching DNA zullen we maar zeggen. En dan blijk je elkaar ook nog eens perfect aan te vullen. Zoals Big Green Egg en online slagerij LeJean. Onder de kamado’s is Big Green Egg wereldwijd marktleider met een drive om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de mooie smaken die de natuur te bieden heeft. LeJean reist vanuit dezelfde reden de hele wereld over en bezoekt elke boerderij persoonlijk om te zien hoe er met de dieren wordt omgegaan. Dat levert het allermooiste vlees van premium kwaliteit op. En als je dat vlees bereidt op de Big Green Egg, weet je niet wat je proeft. 
 
Big Green Egg & LeJean: a match made in flavour heaven.
 
www.biggreenegg.eu
www.lejean.nl

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »