Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.
In dit overzicht weet je precies welke temperatuur het rundvlees moet hebben voor een bepaalde gaarheid.
22 December 2016
Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland
A truly distinctive difference, that helps to create incredible eating experiences
Vanuit het verre Nieuw-Zeeland importeert LeJean wekelijks hertenvlees.
De herten groeien op in quasi vrijheid van de Nieuw-Zeelandse natuur van schier oneindige groene weiden, gecombineerd met het helderste water en de schoonste lucht. De kuddes worden beheerd en verzorgd door boerenfamilies die echte experts op hun gebied zijn en veel liefde voor de dieren koesteren.
Vergelijk het hertenvlees van Silver Fern Farms dan ook niet met dat van bejaagde herten. Het vlees is gezond, supermals, mager en licht, subtiel van smaken altijd van dezelfde constante kwaliteit.
In alle seizoenen
Inmiddels is het Nieuw-Zeelandse hert van Silver Fern Farms al een echte trend geworden in de Europese keuken.
Het vlees heeft dan ook veel voordelen. Het is het hele jaar door verkrijgbaar, altijd in dezelfde kwaliteit. Het lichte en subtiele karakter past uitstekend bij de winter & zomer-keuken, is gedurende het wildseizoen een mooi alternatief voor degene die geen wild-wild belieft, staat zijn mannetje in de luxe winterkeuken en laat zich prachtig combineren met de primeurgroenten van het voorjaar.
Kortom;
Nieuw-Zeelands hertenvlees op zijn puurst. De herten worden uitsluitend op de natuurlijke groene, weidse landerijen van Nieuw-Zeeland gehouden. Geselecteerd uit jongere dieren en worden stress-vrij opgegroeid. Het Nieuw-Zeelands hertenvlees zorgt voor een ware smaakbeleving met een zachte en delicate smaak. Silver Fern Farms hertenvlees – opgegroeid op open, groene weiden in Nieuw-Zeeland en brengt nieuwe energie, vrijheid en vitaliteit.
Kijk hier de beelden;
Vanuit het verre Nieuw-Zeeland importeert LeJean wekelijks hertenvlees.
De herten groeien op in quasi vrijheid van de Nieuw-Zeelandse natuur van schier oneindige groene weiden, gecombineerd met het helderste water en de schoonste lucht. De kuddes worden beheerd en verzorgd door boerenfamilies die echte experts op hun gebied zijn en veel liefde voor de dieren koesteren.
Vergelijk het hertenvlees van Silver Fern Farms dan ook niet met dat van bejaagde herten. Het vlees is gezond, supermals, mager en licht, subtiel van smaken altijd van dezelfde constante kwaliteit.
In alle seizoenen
Inmiddels is het Nieuw-Zeelandse hert van Silver Fern Farms al een echte trend geworden in de Europese keuken.
Het vlees heeft dan ook veel voordelen. Het is het hele jaar door verkrijgbaar, altijd in dezelfde kwaliteit. Het lichte en subtiele karakter past uitstekend bij de winter & zomer-keuken, is gedurende het wildseizoen een mooi alternatief voor degene die geen wild-wild belieft, staat zijn mannetje in de luxe winterkeuken en laat zich prachtig combineren met de primeurgroenten van het voorjaar.
Kortom;
Nieuw-Zeelands hertenvlees op zijn puurst. De herten worden uitsluitend op de natuurlijke groene, weidse landerijen van Nieuw-Zeeland gehouden. Geselecteerd uit jongere dieren en worden stress-vrij opgegroeid. Het Nieuw-Zeelands hertenvlees zorgt voor een ware smaakbeleving met een zachte en delicate smaak. Silver Fern Farms hertenvlees – opgegroeid op open, groene weiden in Nieuw-Zeeland en brengt nieuwe energie, vrijheid en vitaliteit.
Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.