15 January 2019

Bizon

Nieuw in het assortiment van LeJean, Bizon vlees

 

 

 

 

 

We houden van Bizon, dat spreekt voor zich

We noemen onze buffels Bizons, maar u mag het gewoon heerlijk noemen.

 

Het begon allemaal met de liefde voor de Bizon.

Toen een derde generatie rancher een kop koffie dronk met een bekroonde landbouwondernemer, ontstond er iets moois. Een gedeelde passie voor de goede behandeling van dieren, duurzame veeteelt en goed eten leidde tot een overeenkomst en een belofte—om voor een boerderij-naar-tafeloplossing te zorgen waarbij elke stap wordt uitgevoerd met het oog op zorg en er geen concessies worden gedaan.
De vraag naar bizonvlees is sterk toegenomen sinds koks en consumenten de heerlijke smaak en voedingswaarden van deze superieure proteïnen hebben ontdekt. Om te kunnen blijven voldoen aan de Europese vraag, zijn niet alleen strenge normen en processen vereist, maar ook de ervaring om deze uit te voeren. Bij LeJean hebben we beide. Wij doen dit met onze leverancier Noble Premium Bison™

 

WAT ZEGT EEN NAAM? IN ONS GEVAL, ALLES.


Iets meer dan een eeuw geleden liepen bizons vrij rond in de
Great Plains in Noord-Amerika. Nadat dit nobele dier bijna was
uitgestorven, is het nu een van de grootste succesverhalen, met meer
dan 500.000 bizons die leven op natuurlijke graslanden in Canada
en de VS.
De kern van ons merk bestaat uit toewijding aan onze dieren,
het milieu en onze klanten. Als brancheleiders die onze klanten
puur voedsel willen bieden, maken we onze naam waar door steeds
uitstekende producten en service te leveren.

  

 

HABITAT VOOR GEZOND ETEN.


De noordelijke Great Plains is een regio van 730.000 km2 en is één van slechts vier resterende intacte gematigde graslanden ter wereld.

Hier leven onze bizons. Wij dragen zorg voor het land en zijn dieren. Het behouden van deze graslanden voor de generaties na ons is onderdeel van onze merkbelofte.

Door ons te houden aan duurzame praktijken kunnen we de biodiversiteit behouden maar zorgen we ook voor schonere rivieren en beekjes, minder wegvloeiing van mest, meer bestuivers voor planten en koolstofopslag in de bodem. Door bizons op een natuurlijke manier te houden in deze omgeving, behouden we een symbiotische relatie die essentieel is voor de gezondheid van beide.

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »