Tip: door het vlees in te vetten in plaats van de pan, kun je de pan beter verhitten en zal de pan ook heter worden. Je voorkomt hiermee dat het vet aanbrandt, en het helpt ook het plakken van het vlees in de pan tegen te gaan.

Tip: door het vlees in te vetten in plaats van de pan, kun je de pan beter verhitten en zal de pan ook heter worden. Je voorkomt hiermee dat het vet aanbrandt, en het helpt ook het plakken van het vlees in de pan tegen te gaan.
Ibérico spareribs, Ibérico ribfingers, Ibérico procureur. Waarschijnlijk heb je weleens van deze heerlijke stukken vlees gehoord. Misschien loopt het water al in je mond. Maar wat is Ibérico nou eigenlijk?
Lees meerKalkoen wordt al jaren door de Amerikanen op Thanksgiving gegeten en in Nederland wordt het steeds vaker gegeten. Dat komt niet alleen doordat kalkoen heel lekker is, want het is ook nog eens mager én er kunnen veel mensen van eten. Maar wat kan je allemaal met kalkoenvlees en hoe maak je kalkoen klaar? Je leest het in deze blog!
Lees meerHet wildseizoen is begonnen! Dat betekent dat je weer kunt genieten van o.a. wild zwijn, hert en fazant. Ben je benieuwd naar wild vlees, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag.
Lees meer