Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Biefstuk Angus Grasgevoerd

10,75 9,14

Onze grasgevoerde biefstuk komt van Nieuw-Zeelandse Angus-runderen. Doordat de koeien uitsluitend gras eten is het vlees magerder én rijk aan gezonde vetten zoals omega-3. Dit zorgt bovendien voor een uitgesproken volle smaak.

Je hebt gekozen voor: 2x125 gram
Op voorraad (45)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, 's avonds geleverd!
Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Biefstuk Angus Grasgevoerd

Over onze grasgevoerde Angus biefstuk

Onze grasgevoerde biefstuk is afkomstig van de dikke lende van het rund. Dit stuk vlees wordt daarom ook wel lende biefstuk genoemd. Maar we kennen het stuk rundvlees ook als rumpsteak. Doordat de runderen grasgevoerd zijn bevat het vlees minder calorieën en meer gezonde vetten, zoals omega-3-vetzuren. Daarnaast zorgt dit voor een intensere, volle smaak. Ook is het vlees volledig vrij van antibiotica-vrij. Voor een optimale versheid worden onze biefstukken zorgvuldig en vacuüm verpakt. 

Waar komt deze Angus biefstuk vandaan?

Ons Angusvlees komt van het prachtige Nieuw-Zeelandse landschap. De omgeving waar de koeien zich bevinden staat bekend om de weelderige weides en langere zonuren. Deze combinatie zorgt voor gras van een hoge kwaliteit. De Angus runderen eten uitsluitend dit natuurlijk gras. Dit proef je terug in de authentieke smaak van dit Nieuw-Zeelands grasgevoerd rundvlees.

Algemene bereidingstips voor Angus biefstuk

De bereidingswijze hieronder is voor een medium rare resultaat:

1. Haal de biefstuk uit de diepvries en laat deze 24 uur ontdooien in de koelkast
2. Laat het vlees voor het bereiden op kamertemperatuur komen, minimaal 30 minuten van tevoren.
3. Zet de oven aan op 150 °C, zo kan deze alvast voorverwarmen.
4. Smeer de biefstuk aan beide kanten in met zout.
5. Verhit een pan en gebruik olijfolie of roomboter om in te bakken.
6. Bak het vlees aan beide zijden bruin op een hoge temperatuur, 2 minuten per kant.
7. Doe de biefstuk daarna voor 4 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Onder een theedoek laat je het vlees 10 minuten rusten

Vragen? 

Bestel je voor €70 of meer? Dan bezorgen wij jouw bestelling gratis bij je thuis! De bezorgdag kun je zelf kiezen, vaak kan het dezelfde dag nog! Heb je eerst toch nog een vraag over de grasgevoerde Angus biefstuk of een van onze andere producten? Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 70 201 70 34 of stuur een mail naar [email protected]. Onze collega's staan iedere werkdag klaar om jouw vragen over ons smakelijke assortiment te beantwoorden.

Tip! Wist je dat je ook veel informatie kunt terugvinden op onze veelgestelde vragen pagina?

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1711
  • Herkomst: Nieuw Zeeland
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: € 43,99
  • Samenstelling: 100% Grasgevoerd Rundvlees
LeJean Biefstuk Angus Grasgevoerd
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account