Varkenswangen

LeJean Varkenswangen

ca. 1000 gram

€13,69
LeJean Ibérico wangen

ca. 350 gram

€9,95

Varkenswangen

Varkenswangen zijn een overheerlijke delicatesse. De wangen maken deel uit van de spieren van de onderkaak met lange spiervezels die dwars lopen. De wangen worden ook wel varkenskonen genoemd. Houdt rekening met een lange bereidingstijd, omdat er veel bindweefsel in het vlees aanwezig is. Toch kunnen wij je verzekeren dat deze bereidingstijd het meer dan waard is, aangezien onze varkenswangen heerlijk smaken. Ervaar de smaak zelf en bestel vandaag nog bij LeJean.nl.

Wat zijn varkenswangen precies?

Varkenswangen zijn de laatste jaren enorm populair geworden en steeds meer mensen ontdekken dit heerlijke vlees in ons land. Doordat de wangen van een varken vrijwel constant in beweging zijn is het vlees volledig doorbloedt en dit zorgt dan ook voor een enorm intense smaak. De wangen kunnen zowel gebakken als gestoofd worden, maar in ieder geval kan je altijd uitgaan een heerlijk stuk mals vlees. Doordat er in de wangen tevens vele zenuwen en pezen aanwezig zijn zorgt dit voor een unieke smaak die je niet snel in ander varkensvlees terug zal proeven. Ervaar de smaak zelf en bestel varkenswangen vandaag nog bij LeJean.nl.

De bereiding

Doordat er in de varkenswangen veel bindweefsel aanwezig is, is het belangrijk om rekening te houden met een lange bereidingstijd. Deze tijd is nodig, doordat op deze manier het bindweefsel vrij zal komen. Dit zal ervoor zorgen dat het vlees nog malser wordt en je zal dit dan ook direct merken wanneer je de wangen voor het eerst in je mond stopt. Het vlees zal smelten op je tong en dit naar onze mening dan ook precies hoe varkensvlees hoort te zijn. Doordat er veel bindweefsel aanwezig is, is dit vlees tevens ideaal voor stoofschotels. Indien je meer informatie wilt over het recept van een heerlijke stoofschotel is het mogelijk om onze website te raadplegen.

Ibérico wangen

Ben je echt op zoek naar een uniek stuk vlees? Dan kunnen wij je de aanschaf van Ibérico varkenswangen alleen maar aanraden. Dit Spaanse varkensras staat bekend om haar uitzonderlijke smaak en dit is dan ook te danken aan leefomstandigheden van deze dieren. Zo leven de dieren in de vrije natuur en staan ze tevens onder bescherming van de Spaanse autoriteiten. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat het productieproces van het vlees op een duurzame manier verloopt en dat er tevens geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige toevoegingen.

Bestellen en levering

Het bestellen van varkenswangen uit het assortiment van LeJean.nl is mogelijk binnen een handomdraai. Plaats de gewenste varianten in je winkelwagen, vul alle gegevens in en reken tot slot af. Indien je op een werkdag voor 08:00 bestelt zullen wij ervoor zorgen dat wij het vlees dezelfde dag nog bij je afleveren. Tijdens de aflevering maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde EcoCoolBox, waardoor het vlees tijdens de levering gekoeld wordt. Uiteraard hanteren we strikte regels omtrent hygiëne, temperaturen en andere belangrijke factoren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je behoefte hebt aan meer informatie over de varkenswangen uit ons assortiment. Indien dit het geval is raden wij je dan ook aan om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk en uiteraard is onze klantenservice in staat om al je vragen te beantwoorden en kunnen ze je zelfs voorzien van advies op maat. Bel naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] indien je hier de voorkeur aan geeft. Wij kunnen je verzekeren dat wij ons uiterste best doen om al je vragen over varkenswagen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »