Struisvogel vlees

LeJean Struisvogel Eye  Filet

ca. 450 gram

€25,19
LeJean Struisvogel steak

ca. 2x125 gram

€10,25
LeJean Struisvogel stoofvlees

ca. 500 gram

€8,99

Struisvogel vlees

Heb jij altijd al eens struisvogel vlees willen proeven? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij LeJean is het namelijk mogelijk om dit heerlijke vlees te bestellen. Hoewel er is ook vlees beschikbaar is van struisvogels die in Nederland worden gehouden is ons vlees afkomstig van struisvogels in Zuid-Afrika. Doordat deze dieren leven in natuurlijke omstandigheden is het vlees uit ons assortiment 100% natuurlijk en dit zal je dan ook zeker proeven. Schaf jouw struisvogel steak of stoofvlees aan bij LeJean en ervaar zelf de machtige smaak van dit vlees.

De oorsprong van ons struisvogel vlees

Het struisvogel vlees uit ons assortiment is dus niet afkomstig van struisvogels die worden gehouden in Nederland. Hier hebben wij dan ook bewust voor gekozen. Het is namelijk ons doel om het meest smaakvolle vlees wat er ter wereld beschikbaar is aan te bieden. In dit geval is het natuurlijk van belang dat onze dieren leven onder zo gunstig mogelijk leefomstandigheden. De struisvogels waar ons vlees van afkomstig is leven in de Savanne. Door de warme temperatuur, open ruimtes en duizenden kilometers aan oppervlakte hebben de struisvogels een heerlijk leven. Dit komt de smaak van het vlees natuurlijk zonder twijfel ten goede en wij raden het dan ook zeker aan om dit vlees eens zelf te proberen. Je zal dan ook zeker merken dat de smaak struisvogel vlees niet met andere vleessoorten vergelijkbaar is.

Smaakvol en gezond

Hoewel het uiterlijk van struisvogel vlees vergelijkbaar is met de uitstraling van rundvlees is de smaak dat niet. Het vlees heeft namelijk een echte karakteristieke smaak en is bijzonder mals. Dit komt dan ook doordat deze dieren worden geslacht op de juiste leeftijd. Hierdoor is het lichaam van de dieren voldoende volgroeid. Daarnaast profiteer je nog echter van meer voordelen wanneer je ervoor kiest om dit vlees te eten. Het vlees bevat namelijk weinig calorieën en werkt cholesterol verlagend. Wanneer je dus op zoek bent naar gezond vlees kan je met dit vlees werkelijk niet de mist in gaan. Er bestaat dan ook een grote kans dat je uiteindelijk niets meer anders zal willen. Gelukkig is dit ook niet nodig, want binnen ons assortiment hebben wij dit vlees altijd ruim op voorraad. Hierdoor kan je hier net zo vaak van genieten als je wilt.

Wist je trouwens dat struisvogel vlees geen ammoniak zouten bevat en tevens zeer goed is voor mensen die kampen met reuma? Het vlees is namelijk bijzonder rijk aan omega-3 vetzuren die een normale werking van het hart en de bloedvaten ondersteunen. Ook voor sporters is dit vlees dan ook zeer geschikt en een goede vervanger voor ander vlees.

De bereiding

Ondanks dat het vlees van struisvogels weinig vet bevat is dit vlees toch bijzonder vol van smaak. Wel is het echter van belang dat je het op de juiste manier weet te bereiden. De bereiding is gelukkig niet heel moeilijk. Bak het vlees namelijk op dezelfde manier als dat je ander vlees zou bakken. Natuurlijk is het zelf mogelijk om te bepalen of je het struisvogel vlees wilt doorbakken of dat je juist de voorkeur geeft aan rare of medium rare vlees. De keuze is aan jou.

Vragen of opmerkingen?

Wil je meer weten over het struisvogel vlees uit ons assortiment of heb je andere vragen die je aan ons wilt stellen? Dan mag het natuurlijk duidelijk zijn dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en tevens is het mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier óf de chatfunctie op onze website. Wij doen iedere dag opnieuw ons uiterste best om de vragen van onze klanten zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat onze klanten in staat zijn om een weloverwogen beslissing te maken. Bestel vandaag nog snel en eenvoudig struisvogel vlees bij LeJean.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »