Sign up for our newsletter
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer
03 January 2019

Zebra Steaks

Verrassend lekker

Ingrediënten voor 4 personen

4 zebra biefstukjes

300 gram zoete aardappelfriet

12 cherry tomaatjes

8 groene asperges

150 ml Hollandaise saus

10 gram koriander zaad

10 gram zwarte peper korrels

1 EL kerrie

Zeezout

Olijfolie

 

 

 

 

 

 

Zebra steaks met kerrie Hollandaise saus

Voorbereiding;

Haal de (ontdooide) zebrasteaks circa 30 minuten voor bereiding uit de koelkast.

Verwarm de oven voor op 225ºC 

Snij de onderkant van de asperges af, was de tomaatjes.

Maak een mengsel van zeezout, gekneusd koriander en gemalen peper.

Bereidt de kerrie Hollandaise saus

Bak de zoete aardappel frietjes

Breng de zebra biefstukken op smaak met olijfolie, peper en zout.

 

Bereiden;

Grill de asperges in een grillpan of onder de grill en houdt ze warm

Pof de tomaatjes in een ovenschaal in de oven voor circa 3-4 minuten

Bak de biefstukken rondom circa 2-3 minuten per kant en houdt ze medium-rare.

Laat de biefstukken in aluminiumfolie een paar minuten bijkomen.

Snij de steaks 1x doormidden en garneer de steaks op een warm bord met de gepofte tomaatjes, gegrilde asperges.

Strooi naar smaak het peper-zeezout-koriander mengsel over de steaks.

Serveer met (eigengemaakte) Hollandaise kerrie saus en gefrituurde zoete aardappelfrietjes.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »