Recente artikelen
9.3Kiyoh
Kalfsvlees is vanwege zijn zachte textuur en verfijnde smaak een echte traktatie. En het bereiden is echt niet alleen voor de professionele kok geschikt. Ook als je gewoon houdt van lekker eten en kokerellen, kan je kalfsvlees heerlijk bereiden. Kalf...
Artikel verder lezenAls het op voedselveiligheid aankomt, is het belangrijk om te weten hoe lang je vlees buiten de koelkast kunt bewaren voordat het bederft. We hebben a...
Artikel verder lezenAls je voor een groep kookt, kan het soms lastig zijn om in te schatten hoeveel vlees je moet bereiden. Te veel vlees kan verspilling betekenen, terwi...
Artikel verder lezenJe kent het vast wel: je staat in de keuken, hebt een heerlijk stuk vlees uit de vriezer gehaald voor het avondeten, maar dan besef je dat je het verg...
Artikel verder lezenBen je ook altijd op zoek naar manieren om je gerechten naar een hoger niveau te tillen? Wil je de smaak van je vleesgerechten maximaliseren en de kru...
Artikel verder lezen