Recente artikelen
Geplaatst op 08/01/2025

Confit de canard: genieten uit blik

Confit de canard is een echte delicatesse uit het zuidwesten van Frankrijk. Inmiddels zijn ook veel Nederlanders gek op dit gerecht. Het duurt alleen ...

Geplaatst op 16/12/2024

5 heerlijke wildgerechten voor kerst

Cadeautjes, brunches en diners: kerst is een gezellige, maar ook drukke tijd. Kan je wel wat (unieke) kerstdiner ideeën gebruiken? We delen graag onz...

Geplaatst op 30/10/2024

Wildvlees: alles over de ree

Elk jaar begint het wildseizoen in oktober. Vanaf dit seizoen kun je weer culinair genieten van stukken wild vlees, zoals wild zwijn, fazant en ree. I...

Geplaatst op 15/09/2024

Hoe lang moet je lamsvlees stoven of bakken?

Het bereiden van lamsvlees kan een heerlijke ervaring zijn, mits je weet hoe je het moet aanpakken. Of je nu kiest voor stoven of bakken, de bereiding...