Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Krokodil goulash op Creoolse wijze

Krokodil goulash op Creoolse wijze

minuten lezen

Ingrediënten

- ½ Groene paprika in blokjes gesneden
- ½ Gehakte ui
- 2 Stelen witte selder
- 250 gr. gepelde tomaat
- 1 EL Bruine suiker
- 100ml Witte wijn
- ½ EL Limoensap
- Kruidnagel
- Laurier
- peper en zout
- Tabasco 
- Worcestershire sauce

Voorbereiding

- Laat het vlees op een uur voor bereiding op temperatuur komen.
- Snijdt de paprika in kleine blokjes van 2 x 2 cm.
- Pel de ui en snipper deze, snij de selderij in kleine stukjes van ongeveer 2 bij 2

Bereiding

1. Smelt de boter in de pan, voeg de paprika, ui en selder toe, laat 10 min stoven.
2. Kruid met peper, zout, laurier, kruidnagel en suiker, en breng aan de kook. Bak het krokodilvlees bruin aan, voeg de gepelde tomaat eraan toe, laat zachtjes 45 min sudderen, af en toe roeren en eventueel een weinig bouillon toevoegen.
3. Neem van het vuur en werk af met witte wijn, limoensap, Engelse saus en tabasco.
4. Kook ondertussen de (wilde) rijst

 

 

 

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Dagelijks vlees Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account