Graangevoerde Black Angus Diamanthaas

Nog geen reviews
| Plaats review

Graangevoerde Black Angus Diamanthaas

19,34

  • Gekoeld thuis bezorgd
  • Gratis verzonden vanaf € 40 in NL

Diamanthaas wordt ook wel jodenhaas genoemd. Deze graangevoerde diamanthazen zijn botermals en net zo zacht als ossenhaas. In een verpakking bevinden zich 2 diamanthazen.

Meer informatie
  • Herkomst: Australië
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: 700 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €28.95
  • Samenstelling: 100% Rundvlees

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Diamanthaas

Besteld u diamanthaas? Op de diamanthaas vindt u nog een klein vliesje. Deze kan gemakkelijk verwijderd worden met een scherp mes.

Diamanthaas wordt ook wel jodenhaas genoemd. De jodenhaas dankt zijn naam aan de vroegere joodse spijswetten. Joden die koosjer eten mogen geen vlees uit de achterbout van een rund. De diamanthaas, is een mals stukje vlees dat zich bevindt tussen de schouders van een rund. Een perfect alternatief voor de ossenhaas of biefstuk. Nu zal je misschien wel denken diamanthaas? Maar met een beetje creativiteit zie je er de vorm van een diamant in. Zoals jou misschien al is opgevallen hebben dezelfde stukken vlees telkens een andere naam. Diamanthaas, petit tender, Teres Major en Jodenhaas allemaal hetzelfde stuk vlees.

De diamanthaas is van Halal geslachte runderen.

bereidingstips diamanthaas
1. Haal de diamanthaas minimaal 1 uur voor bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
2. Verwarm de oven voor op 180°C.
3. Bestrooi het vlees licht met zout en smeer het eventueel in met een paar druppels olijfolie.
4. Schroei de diamanthaas rondom aan tot er een mooie bruine kleur ontstaat en plaats hem voor 6 tot 8 minuten in de voorverwarmde oven (dit resulteert in een steak die gegaard is als rare).
5. Laat het vlees nog 10 minuten onder een theedoek rusten voor je ‘m aansnijdt.

Op zoek naar een lekker recept voor de jodenhaas? Bekijk dan hier ons recept met chimichurri.

Product informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »