Ribeye Fan Pakket

Nog geen reviews

Ribeye Fan Pakket

85,99

5 stuks op voorraad van dit gewicht
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

Liefhebber van de ribeye, dan is dit pakket zeker iets voor u. Uit diverse landen geselecteerd en alleen het premiumvlees: 2 x USA Ribeye a 300 gram,
2x Aus Black Angus Ribeye 300 gram,
1x Tomahawk a 1000 gram

  • Herkomst: Australië, Verenigde staten, Ierland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: 2650 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: 39.08
  • Samenstelling: 100% Rundvlees

BESCHRIJVING

Ons Ribeye fan pakket bestaat uit:

2x USA Ribeye (prime grade) van 300 gram,

2x Australische Black Angus Rib Eye's van 300 gram,

1x Ierse Tomahawk van ca. 1000 gram.

Waar komt de Ribeye vandaan?

De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. Dit deel heeft meer bewogen en is daardoor voller van smaak. 

Ribeye Black Angus Australië

De door familie Thomas gerunde veehouderijen zijn gevestigd in het Zuiden van Australië. Onze leverancier beheert de gehele keten van boerderijen via slacht naar verkoop.
Hierdoor is niet alleen de herkomst transparant en te traceren, maar is ook de eersteklas kwaliteit gegarandeerd. De runderen verblijven ongeveer 30 maanden op vruchtbare weidegrond, hier worden de dieren in alle rust en stressvrij grootgebracht. Na 30 maanden worden de dieren overgeplaatst naar het "Feedlot". In het Feedlot worden de runderen gedurende 100-130 dagen "afgemest" met een dieet van verschillende granen. De verschillende granen zorgen voor een mooi constant, goed gemarmerd stuk rundvlees met een uitmuntende smaak.

 

USA Ribeye Black Angus (Prime grade) 

Ons Amerikaanse rundvlees komt van de Colorado River in het zuidwesten van Amerika. De Black Angus runderen worden met grote zorg grootgebracht in de rauwe natuur en de natuurlijke weilanden tussen de Colorado River en de South Platte River. Na drie jaar op de rivierbedding worden de runderen voor ten minste 120 dagen naar een weidegrond verplaatst. Deze periode krijgen de dieren een uitgebalanceerd dieet van graan- en mais om het vlees zijn authentieke en superieure marmering te geven, dit wordt ook wel "Grainfed rundvlees" genoemd. De marmering geeft het rundvlees een uitzonderlijke malsheid en smaak. In combinatie met een soortspecifieke opfok en het beste voer, is ons Amerikaanse rundvlees precies goed voor veeleisende fijnproevers.

 

Ierse Grasgevoerde Tomahawk

Het Ierse rundvlees heeft een sterke rode kleur, is fijnkorrelig, mooi gemarmerd en sappig en zacht, zelfs na het braden. Ons Ierse rundvlees komt uit het uitgestrekte weiland van Ierland. Door de ideale klimatologische omstandigheden op het eiland kunnen runderen van maart tot oktober genieten van een lange beweidingsperiode. Het dieet van de runderen bestaat dan ook voor meer dan 90% uit gras en kruiden. De runderen hebben dus alle ruimte om lekker te grazen. De combinatie van het grasdieet en volop lichaamsbeweging zorgt bij runderen voor een mooie en intense vleessmaak. 

Productspecificatie klik hier, en hier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »