Ossenhaas Argentinië diepvries

Nog geen reviews
| Plaats review

Ossenhaas Argentinië diepvries

€37,86incl. BTW

  • Gekoeld thuis bezorgd
  • Gratis verzonden vanaf € 35 in NL

Diepvries Argentijnse hele ossenhaas/ runderhaas.
Van gras gevoerde runderen uit Argentinië. Argentinië staat bekend om zijn heerlijke zachte rundvlees. Deze runderhazen zijn 2/3 wat betekent dat ze mooi klein zijn. De ossenhazen hebben nog een vlies di

Meer informatie
  • Herkomst: Argentinië
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: 1250 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €30
  • Samenstelling: 100% Rundvlees

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Grasgevoerde Ossenhaas

 

Deze worden diepvries geleverd. Liever vers dat is ook mogelijk kijk in ons assortiment

Dit grasgevoerde rundvlees van LeJean komt uit Argentinië. Dit Zuid-Amerikaanse land staat bekend om haar rundvlees. Op de pampas doen de runderen zich te goed aan gras op de uitgestrekte velden.

LeJean importeert dit rundvlees rechtstreeks en heeft net als alle andere vleessoorten de boerderijen en productielocaties bezocht.

Zo verzekeren wij ons ervan dat de boeren goed met hun vee omgaan en dat alles in de allerbeste kwaliteiten naar Nederland verscheept worden.

De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees.

In Argentinië zijn er twee soorten runderen die het meest worden gebruikt binnen de vleesproductie,  de Aberdeen Angus en de Hereford. Zij hebben alle vrijheid om rond te lopen over de pampa’s. Pampa’s zijn subtropische, natuurlijke graslanden in Zuid-Amerika. Het milde klimaat en de juiste vochtigheid dragen bij aan een uitstekende leefomgeving.

Hoewel de runderen hier in Nederland ook rond kunnen lopen, hebben ze op de pampa’s veel meer ruimte en kunnen zij dus ook meer bewegen. Daarnaast is er ook een verschil in het gras dat de dieren eten in Argentinië en in Nederland. In Argentinië wordt o.a. gebruik gemaakt van alfalfa en klaver. Dankzij de ruime hoeveelheid regen groeien de verschillende grassoorten tot lieshoogte. De runderen leven zo natuurlijk mogelijk en er wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen. Daarnaast worden de runderen niet bijgevoederd met mais of graan. Dat merk je vervolgens weer aan de smaak en malsheid van het vlees.

Naast de hele stukken Ossenhaas, Striploin en Ribeye bieden we dit vlees ook gesneden aan. Om de kwaliteit van het rundvlees zo hoog mogelijk te houden bieden wij het ook diepvries aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »