• LeJean Lamsbout zonder been
  • LeJean Lamsbout zonder been
  • LeJean Lamsbout zonder been
  • LeJean Lamsbout zonder been

Lamsbout zonder been

€25,50incl. BTW

Lamsbout zonder been uit Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
  • Herkomst: Nieuw - Zeeland
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Gewicht: ca. 1450 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 17
  • Samenstelling: 100% Lamsvlees
  • Voor 15:00 besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 25

BESCHRIJVING

Lamsbout

Ontbeende lamsbout is de achterbout, inclusief bil, van het lam waarvan de botten zijn uitgesneden. Het is vrij mager en makkelijk te bereiden; een perfect stuk vlees voor een traditionele slow cooking bereiding of om te roosteren. Als je wilt kun je de ontbeende lamsbout opbinden tot een rollade. Doordat het geen been bevat kun je het na bereiding makkelijk snijden.

Geniet van de pure smaak van het lekkere, malse lamsvlees van LeJean of geef het een extra smaakaccent door kruiden als tijm, rozemarijn, salie en knoflook te gebruiken. Houd bij bereiding een kerntemperatuur van 55-60 °C aan.

Wil je meer weten over het lamsvlees van LeJean? Lees dan hier over de herkomst van het vlees.

Product informatie

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »