Varkenskophaas

Nog geen reviews
| Plaats review

Varkenskophaas

6,75

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

Varkenskophaas - malser kan het niet! De kophaas komt van het varken en is een zeer ‘luie’ spier, vanwaar heerlijk mals. Perfect voor een heerlijke saté op de barbecue of voor uw dagelijkse maaltijd.

Meer informatie
  • Herkomst: Nederland
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Gewicht: 500 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 14,99
  • Samenstelling: 100% Varkensvlees

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Varkenskophaas

De kophaas is het bovenste stuk van de varkenshaas. De varkenshaas is de malste spier van het varken en bevindt zich in de rug van het varken. De kop van de varkenshaas wordt kophaas genoemd, minder bekend en iets moeilijker om mee te werken door zijn onregelmatige vorm. De varkenskophaasjes zijn supermals en erg veelzijdig in gebruik. U kunt er een heerlijke eigen gemaakte varkens saté van maken, maar ook bij een combineren bij uw dagelijkse maaltijd.

Algemene bereidingstips

  1. ontdooi de varkenshaas in de koelkast gedurende 24 uur, breng het vlees 15 minuten voor het bereiden op kamertemperatuur
  2. Haal het vlees uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden /hetelucht 180 graden 
  4. Plaats de varkenskophaasjes in een braadslee, bekleed met bakpapier. 
  5. Besprenkel het vlees met olijfolie en breng op smaak met zout en peper
  6. 35-45 minuten in een voorverwarmde oven
  7. Laat het vlees nog 5 minuten rusten 

De varkenskophaas is: 

  • Sappig en zacht varkensvlees
  • Klaar voor gebruik in de keuken
  • Zonder vlies!
  • Vacuümverpakt per 2 stuks
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »