Franse hele maïskip van zo'n 1200 gram. Deze kippen krijgen extra maïs gevoerd waardoor ze de gele kleur krijgen en extra smaak. Ouderwets lekkere kip uit Frankrijk!...
Eendenbout langzaam gegaard in eigen vet op lage temperatuur. Onwijs lekker en mals. Alleen even opwarmen in de oven en het genieten kan beginnen. Per 230 gram verpakt (inclusief vet en gelei)...
Geef jouw gerecht een extra smaaksensatie met ganzenvet. Gebruik het om te bakken, braden of schroeien. Mogelijkheden genoeg! Hét (gezondere) alternatief voor boter en olie....
Er bestaat geen lekkerdere manier om je aardappeltjes te bakken dan in eendenvet! Maar ook andere groente worden na het bakken in Graisse de Canard een smaaksensatie....
Heerlijk dunne gekruide kalkoen merguez worstjes. De echte worstjes uit Frankrijk. Lekker om zo te eten, maar ook lekker op een pizza of door een pastamaaltijd. Elke verpakking bevat 4 stuks....
De Poulet "LOUE" Jaune is een rustiek groeiende kip en draagt het Franse Label Rouge Keurmerk.
✓Volle, lichtzoete smaak, ✓Super sappig met knapperige vel ✓Onovertroffen LOUE Kwaliteit...
Het vlees van de maïskip heeft een gele kleur. Dit komt doordat de kippen met maïs gevoerd worden. Het vlees heeft een uitstekende smaak en is heerlijk mals....
Transformeer je gerechten met de weelderige smaak van ganzenvet. Bak, braad, of schroei met dit veelzijdige ingrediënt. Het gezondere alternatief voor boter en olie. Verrijk je gerechten!...
De naam eendenmagen klinkt spannender dan het is. Deze gekonfijte eendenmagen zijn vooral het spiergedeelte, niet de maag zelf. Gegaard in eigen vet....
Kant-en-klare gekonfijte eendenbout in pot. Je hoeft ze alleen nog even op te warmen en je kunt genieten van het Franse vakantiegevoel bij jou thuis. In een pot zitten 2 gekonfijte eendenbouten....
Confit canard zelf maken? Met deze set heb je de basis om zelf eendenbouten te konfijten. De set bestaat uit 4 stuks eendenbout (totaal 800gram ) en 340 ml eendenvet....